Jurčina: Nav svarīgi, kas gūst vārtus, svarīgs ir rezultāts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» aizsargs Milans Jurčina pēc zaudējuma 2:3 Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Novosibriskas «Sibirj» hokejistiem atzina, ka komanda nav bijusi īsti gatava mačam jau no paša spēles sākuma.

«Domāju, ka spēles sākumā nebijām psiholoģiski gatavi,» vienības mājas lapā citēts Jurčina. «Bijām nestabili, un mūs iegāza otrās trešdaļas sākums, kad īsā laikā zaudējām divus vārtus. Uz soliņa mums bija skarbākas sarunas, un tas palīdzēja atgriezties spēlē.»

Slovāku aizsargs šajā mačā izcēlās ar vārtu guvumu, ripu vārtos raidot no tālas distances. Šajā epizodē viņš paslavēja Miku Indraši, kurš labi nospēlējis pretinieku vārtu priekšā.

«Trešās trešdaļas otrajā pusē centāmies viņus noķert, bet mums tas nesanāca. Taču izdevības komandai bija,» viņš sacīja. «Nav svarīgi, kas mūsu komandā gūst vārtus, svarīgi ir sasniegt rezultātu. Mums šobrīd ir nepieciešams izcīnīt punktus, un ceru, ka izbraukumā to varēsim panākt.»

Jurčina paslavēja «Sibrij», kas bija veikusi nopietnu «Dinamo» spēles izpēti. Īpaši labi Novosibirskas hokejisti spēlējuši neitrālajā zonā.

31 gadu vecais Jurčina šosezon guvis trīs vārtus un veicis tikpat rezultatīvas piespēles partneriem.

Nākamās piecas spēles Rīgas «Dinamo» aizvadīs izbraukumā. Pirmo no tām 7. decembrī pret Maskavas apgabala «Atlant».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu