ASK sāks Rīgā ar frančiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pēc otrdien Berlīnē notikušās Eiropas kausa izcīņas (agrākais ULEB kauss) kvalifikācijas turnīra izlozes kļuvis zināms, ka Latvijas vicečempioni Rīgas ASK pirmajā kārtā tiksies ar Francijas klubu "Cholet Basket".

Uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā, un pirmais ASK mačs ar "Cholet Basket" notiks 14. oktobrī Rīgā, savukārt atbildes tikšanās 21. oktobrī Francijas komandas laukumā.

Pagājušajā sezonā pa ceļam uz savu triumfu FIBA Eiropas kausā ar "Cholet Basket" divreiz tikās "Barons/LMT", kas savā laukumā uzvarēja francūžus ar 76:66, savukārt izbraukumā zaudēja ar 78:80.

Ja ASK divu spēļu summā uzvarēs, tad kvalifikācijas otrajā kārtā spēlēs ar pagājušās sezonas ULEB kausa finālistiem Bilbao "Iurbentia". Otrās kārtas uzvarētāji iekļūs Eiropas kausa grupu turnīrā, turpretim abu kvalifikācijas kārtu zaudētāji piedalīsies Eiropas Izaicinājuma kausa pamatsacensībās.

Ja ASK pārvarēs Francijas un Spānijas barjeru, tad A apakšgrupā spēlēs kopā ar Zagrebas "Zadar" no Horvātijas, grieķu vienību Atēnu "Maroussi" un Roānas "Chorale" no Francijas.

Eiropas Izaicinājuma kausa pamatsacensībās piedalīsies septiņkārtējie Latvijas čempioni "BK Ventspils".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu