Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Strītbols sestdien Salacgrīvā

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

12. jūlijā Salacgrīvā Zvejnieksvētkos norisināsies "GE Money Streetball" kārtējais posms. Sākums pulksten 11.00 Salacgrīvas stadionā. Tev ir lieliska iespēja, piedaloties un uzvarot šajā posmā vecuma grupās no 18 gadiem, saņemt ielūgumu uz "Tele2 Baltic Beach Party" Liepājā 26. jūlijā.

Reģistrēties Salacgrīvas posmam iespējams interneta portālā "bezrinads.lv" vai arī no 7. līdz 9. jūlijam Nike Citysport veikalā Rīgā, Blaumaņa ielā 17 no plkst. 15.00 līdz 19.00.

Salacgrīvas posmā tiks izspēlēta unikāla balva Maxim PRO grupā – brauciens uz starptautisko strītbola turnīru Prāgā, Čehijā. Šajā turnīrā piedalīsies komandas no Vācijas, Polijas, Francijas, Ungārijas, Šveices... Turnīrs norisināsies pilsētas centrā – Venceslas skvērā.

Atgādinām: lai noskaidrotu šīs balvas īpašnieku, Salacgrīvā tiks rīkots Superfināls, kurā dalību jau ir nodrošinājuši pašreizējie Maxim PRO E grupas kopvērtējuma līderi "BALTIC CASTING AGENCY". Viņu pretinieki būs Salacgrīvas posma uzvarētāji Maxim PRO grupā. Iespēja ir katram, piedalies un brauc pārstāvēt Latviju!

Pasākums norisinās Zvejnieksvētku ietvaros, kas paredz daudzas un dažādas aktivitātes, piemēram, zvejnieku zābaka mešanu, pludmales volejbolu, vakarā Lienes Šomases koncertu, kā arī balli ar "Dzelzs Vilka" piedalīšanos.

Piedalies "GE Money Bank VIP" - uzņēmumu grupā, un tev būs iespēja uzspēlēt pret Ainaru Bagatski, basketbola "Valmiera" galveno treneri.

GE Money Streetball turpmākie posmi

Salacgrīva – 12. jūlijs pulksten 11.00, Zvejnieksvētku laikā Liepāja – 26. jūlijs pulksten 11.00, TELE2 Baltic Beach Party Valmiera – 2. augusts – pulksten 11.00 Ventspils – 9. augusts pulksten 11.00, Ventspils akvaparks Rīga – 23. augusts i/c Olympia pulksten 11.00.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu