"Williams" komanda atsakās no "Toyota" dzinējiem (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kādreizējā Pirmās formulas (F-1) čempionvienība "Williams" pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi sadarbību ar "Toyota" par dzinēju piegādi savām automašīnām.

""Toyota" bijis ļoti atbalstošs partneris, kas vienmēr ir respektējis mūsu neatkarību un nodrošinājis mūs ar tehniskajiem produktiem," paziņojumā izteicās komandas vadītājs Frenks Viljamss, pateicoties uzņēmumam.

Tiek ziņots, ka turpmāk "Williams" dzinējus atkal piegādās "Cosworth", kas F-1 atgriezīsies pēc trīs gadu ilgas prombūtnes. Tāpat "Cosworth" piegādās dzinējus arī četrām jaunajām F-1 komandām.

Kā vēl viena alternatīva tiek ziņota, ka "Williams" dzinējus varētu piegādāt arī "Renault". Arī ar franču autobūvētāju "Williams" jau ir sadarbojusies un ar "Renault" dzinējiem pat triumfējusi čempionātā.

Pati "Toyota" komanda, kas šīs sezonas Konstruktoru kausa kopvērtējumā ir virs "Williams", atsevišķā paziņojumā izteicās, ka pēc "Williams" komandas prasības par līguma pārtraukšanu abas puses vienojušās jau iepriekš.

"Mēs izbaudījām produktīvo sadarbību ar "Williams", un tās laikā abas puses deva labumu viena otrai," izteicās "Toyota" F-1 komandas vadītājs Tadaši Jamašina. "Mēs respektējam "Williams" vēlmi skatīties uz citām iespējām un vēlam viņiem visu to labāko nākotnē."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu