"Liepājas metalurgs" salauž "Banga" pretestību, iekļūstot "Triobet" Baltijas līgas ceturtdaļfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Prūsis

Baltijas futbola klubu turnīra - "Triobet" Baltijas līgas - astotdaļfināla atbildes spēlē ceturtdien šīs sezonas Latvijas trešā spēcīgākā komanda "Liepājas metalurgs" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (1:1) pieveica Lietuvas vienību Gargždu "Banga", iekļūstot turnīra ceturtdaļfinālā.

Abu komandu pirmajā tikšanās reizē, kas norisinājās oktobra sākumā, uzvaru ar rezultātu 1:0 izcīnīja Lietuvas klubs, līdz ar to divu spēļu summā "Liepājas metalurgs" bija pārāks ar 4:2.

Atbildes mačā rezultātu 12.minūtē atklāja "Liepājas metalurgs" uzbrucējs Vitālijs Kavaļausks, bet 28.minūtē Aurelijus Staponka izlīdzināja rezultātu. Tomēr otrajā puslaikā mājinieki pilnībā pārņēma iniciatīvu savās rokās un guva trīs vārtus, izcīnot pārliecinošu uzvaru. Ar diviem precīziem sitieniem izcēlās Deniss Rakels, bet vēl vienus vārtus guva Antons Jemeļins.

Liepājniekus šajā spēlē vadīja otrais treneris Vladimirs Osipovs, jo līdzšinējais komandas galvenais treneris vācu speciālists Rūdigers Abramčiks trešdien atstāja amatu. Tieši Osipovs nākamajā sezonā ieņems Abramčika vietu.

Kā ziņots, turnīra ceturtdaļfinālā trešdien iekļuva jaunā Latvijas čempionvienība "Skonto", kas divu spēļu summā ar 3:2 pieveica Lietuvas komandu Tauraģes "Tauras", ko pārstāv Latvijas futbolisti Artjoms Kuzņecovs un Vitālijs Rečickis, kā arī šīs sezonas Latvijas vicečempione "Ventspils", kas divu spēļu summā ar 5:3 pieveica Igaunijas klubu Nemmes "Kalju".

Vietu turnīra ceturtdaļfinālā pagājušajā mēnesī sev nodrošināja cita Latvijas pārstāve "Jūrmala-VV", kas atbildes spēlē izbraukumā ar rezultātu 2:0 pieveica Igaunijas komandu Sillamē "Kalev", divu spēļu summā uzvarot ar 3:2.

"Triobet" Baltijas līgas šīs sezonas fināls plānots nākamā gada 19.jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu