Slakteris sāks sezonu F2 PČ pirmajā posmā Bahreinā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

15. un 16. oktobrī ''Riga Powerboat Team'' pilots Uvis Slakteris sāks dalību F2 Pasaules čempionāta pirmajā posmā Bahreinā. Slakteris sāks cīņu ar 20 pilotiem no 14 pasaules valstīm par iespēju iegūt prestižāko F2 klases titulu. Papildus F2 PČ Bahreinā norisināsies arī F2 Kontinentālais čempionāts.

Šīs sacensības Slakterim būs liels pārbaudījums, jo pēc septembrī iegūtā čempiona titula Skandināvijas čempionātā Uvis mēģinās turpināt savu uzvaras gājienu arī pasaules mērogā. Gatavošanās Bahreinas posmam ir prasījusi daudz pūļu un pārdzīvojumu, jo iepriekšējās sacensībās Slaktera laivai uzsprāga motors, taču pārliecību un gribasspēku uzvarēt Slakteris nav zaudējis.

2009. gada Bahreinas Grand Prix sāksies 15. oktobrī, kad piloti sacentīsies par labākajām starta pozīcijām divos kvalifikācijas braucienos. Nākamās dienas plkst. divos piloti stāsies uz starta līnijas, lai piedalītos kaujā par līdera pozīcijām 1400 metrus garajā aplī ar pieciem bīstamiem kreisajiem pagriezieniem. Organizētāju noteikumi ir skarbi, jo, lai piedalīšanās sacensībās tiktu ieskaitīta, nepieciešams pabeigt vismaz 90% no paredzētās vismaz 50 apļu distances.

Slaktera sāncenši būs tādi F2 „milži” kā Youself Al Rubayan no Kuveitas, zviedrs Johans Ostenbergs, brāļi Ovens un Kolins Dželfi no Lielbritānijas un F1 pēdējā posma čempions itālis Alekss Karella. Par F2 PČ pirmā posma uzvarētājiem uzzināsim 16. oktobra pēcpusdienā, kad arī preses konferencē piloti sniegs komentārus par saviem pārdzīvojumiem sacensību gaitā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu