Rīgas "Dinamo" valdi turpmāk vadīs Kalvītis (238)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' valdes priekšsēdētāju kļuvis bijušais Latvijas Republikas premjers, līdzšinējais kluba padomes loceklis Aigars Kalvītis, TVNET informēja vienībā.

Līdzšinējais Rīgas ''Dinamo'' padomes priekšsēdētājs Guntis Ulmanis (PLL) ievēlēts Latvijas Republikas 10. Saeimā, kur pildīs deputāta pienākumus, un iepriekš ieņemto amatu klubā atstājis.

A/s ''Dinamo Rīga'' akcionāru kopsapulces dalībnieki par jauno padomes priekšsēdētāju ievēlēja līdzšinējo padomes priekšsēdētāja vietnieku Juri Savicki.

Viņš ierosināja veikt izmaiņas arī a/s ''Dinamo Rīga'' valdes sastāvā, un ar akcionāru kopsapulces dalībnieku lēmumu par valdes priekšsēdētāju tika apstiprināts Kalvītis.

Kalvītim pieder 9,76% Rīgas ''Dinamo'' akciju, Ulmanim 4,88%, bet Savickim 9,76%, liecina informācija kluba mājas lapā. Lielākais akcionārs (60,96%) ir uzņēmums ''Itera Latvija''.

Vēl 9,76% akciju pieder Guntim Rāvim, bet pa 2,44% ir Aldim Pauniņam un Kristam Freibergam.

Komentāri (238)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu