BK «Ventspils» pārliecinoši uzveic «Barons/LDz»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bkventspils.lv

«Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas turnīrā čempione BK «Ventspils» sestdien Mārupes sporta centrā ar rezultātu 101:66 uzveica «Barons/LDz» komandu.

Ventspilnieku sastāvā 20 punktus guva Trojs Bārnīss, 14 pievienoja Māris Gulbis, bet pa 12 sameta Artjoms Butjankovs, Akselis Vairogs un Dāvis Lejasmeiers, kura kontā arī deviņas rezultatīvas piespēles.

«Barons/LDz» rindās 17 punktus guva Dāvis Zonne, 14 pievienoja Artūrs Bricis, bet 12 sameta Kaspars Kambala.

Ventspilnieki šosezon izcīnīja sesto uzvaru septiņos LBL mačos un turnīra tabulā ieņem otro vietu, bet «Barons/LDz» piedzīvoja trešo zaudējumu 10 spēlēs un ierindojas 4. pozīcijā.

«Jūrmala/Fēnikss» savā laukumā ar 91:87 uzveica BK «Jelgava». Uzvarētājiem pa 17 punktiem guva Mārtiņš Laksa un Edgars Jeromanovs, bet jelgavnieku sastāvā 24 sameta Kristaps Pļavnieks.

Jūrmalas komandai šī ir septītā uzvara 10 spēlēs, un tabulā tā ieņem 5.vietu, bet Jelgavai piedzīvots astotais zaudējums 12 mačos un šobrīd 7.pozīcija.

«Liepāja/Triobet» sestdien mājās ar 79:61 uzvarēja BK «Jēkabpils». Uzvarētājiem 17 punktus guva Mareks Jurevičus, bet pa 15 pievienoja Dveins Džonsons un Lauris Blaus, savukārt jēkabpiliešu rindās rezultatīvākais ar 11 punktiem bija Pāvels Veselovs.

Liepāja izcīnīja devīto uzvaru 11 spēlēs un ieņem trešo vietu, bet Jēkabpils komanda tikpat mačos piedzīvoja ceturto zaudējumu un ierindojas 6. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu