BK "Ventspils" pastiprināsies ar saspēles vadītāju Ebernetiju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas klubs "Ventspils" drīzumā papildinās sastāvu ar amerikāņu saspēles vadītāju Todu Ebernetiju, kurš 2008./2009.gada sezonā spēlēja "Barons"/LMT rindās, televīzijas translācijas laikā atklājis kluba ģenerālmenedžeris Ralfs Pleinics.

Pleinics izteica cerību, ka spēlētājs Ventspilī ieradīsies trešdien.

Viņš komandā kļūs par Jāņa Strēlnieka aizstājēju, kurš pārcelsies uz Krievijas vienību Sanktpēterburgas "Spartak".

Ebernetijs "Barons"/LMT uz pārbaudes laiku pievienojās 2008.gada novembrī, tomēr spēja nostabilizēties sastāvā un Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijā ar "Ventspils" komandu jau bija viens no komandas līderiem.

24 LBL čempionāta spēlēs viņš toreiz vidēji guva 10,2 punktus, veica 2,8 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,5 atlēkušās bumbas.

Spēlētājs beidzis Misisipi universitāti, pēdējā - 2006./2007.gada sezonā - vidēji mačā gūstot 11,2 punktus, izcīnot 5,5 atlēkušās bumbas un izpildot 3,0 rezultatīvas piespēles.

Sezona pirms spēlēšanas Latvijā viņam bija pirmā profesionālajā basketbolā. To viņš pavadīja Nīderlandes klubā "Matrixx Magix".

Nākamā sezonā pēc gada pavadīšanas Latvijā pašlaik 27 gadus vecais Ebernetijs spēlēja Igaunijas komandā Tartu "Rock", bet vēlāk izmēģināja spēkus Ukrainā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu