Golfa čempioni - Puisīte un Broders

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LMT Latvijas Amatieru čempionātā golfā svētdien uzvaru izcīnīja Krista Puisīte un Kārlis Broders.

Sīvākā cīņa izvērtās sieviešu konkurencē, kur pirms pēdējās bedrītes gan Kristai Puisītei, gan viņas jaunākajai māsai Mārai bija vienāds punktu skaits. Tomēr izšķirošajos brīžos nedaudz sekmīgāka bija Krista, kaut arī pēc pirmajām divām sacensību dienām vadībā bija viņas māsa.

Kopumā Krista Puisīte izpildīja 221 sitienu (+5 virs PAR) un atzina, ka būtu vēlējusies sacensties arī ar ASV studējušo Lauru Jansoni, jo savstarpējās cīņās Puisītei konkurenti līdz šim vēl nav izdevies pieveikt. Māra no Kristas atpalika par vienu sitienu un pārliecinoši ieņēma otro vietu. Trijnieku ar +31 virs PAR noslēdza Linda Dobele.

Savukārt vīriešu konkurencē jau pirms pēdējās bedrītes Broders atradās pārliecinošā vadībā un viņš jau praktiski bija garantējis uzvaru. Tomēr izšķirošajos sitienos Broders pieļāva vairākas kļūdas (divkāršo bugiju), kas viņam neļāva sacensības noslēgt ar rezultātu zem PAR vai vismaz ar PAR atbilstošu rezultātu. Trīs dienu summā Broders sacensības beidza ar 217 sitieniem (+1 virs PAR).

Otro vietu ieguvušais Mikus Gavars atpalika par desmit sitieniem (+11 virs PAR), bet trešais bija Reinholds Pīrāgs (+18).

Latvijas čempions "Ozo Golfa klubā" tika noskaidrots triju dienu sacensībās. Pirmais Latvijas Amatieru čempionāts notika 1995. gadā Nitvalja golfa laukumā Igaunijā, jo Latvijā vēl nebija sava laukuma. No 1998. - 2001. gadam čempionāts notika Mārupes Golfa klubā Viesturi, savukārt kopš 2002. gada - "Ozo Golfa klubā". Visvairāk čempionu titulus ir ieguvusi Vineta Ruka, kura uzvarēja laika posmā no 1997. līdz 2003. gadam. Šī gada sacensībās Ruka ierindojās ceturtajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu