Priede: SKA hokeja klubs piekrīt spēlēt "Skonto" stadionā (43)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

''Esam saņēmuši apstiprinājumu no Sanktpēterburgas SKA, viņi piekrīt spēlēt ''Skonto'' stadionā. Mutisks apstiprinājums tam ir arī no līgas vadības,'' tā par iespējamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli 16. janvārī starp Rīgas ''Dinamo'' un SKA sarunā ar TVNET sacīja ''Dinamo Rīga'' ģenerāldirektors Zigmārs Priede.

Viņš atklāja, ka šobrīd tiek apsvērts, cik šāda mača sarīkošana varētu izmaksāt. Pagaidām konkrētus skaitļus viņš nevarēja nosaukt. ''Pašreiz liekam kopā izmaksas. Šonedēļ tas būs skaidrāks,'' teica ''Dinamo Rīga'' ģenerāldirektors.

Priede atzīst, ka nebaidās no nelabvēlīgiem laikapstākļiem, bet vairāk uztrauc organizatoriskā puse. ''Ir spēlēts hokejam neekoloģiskos apstākļos. Snidzis sniegs un pūtis vējš, bet spēles vienalga ir notikušas. Starplaikos būs operatīvi jārīkojas, lai laukumu savestu kārtībā.''

''Pirmām kārtām jātiek skaidrībā, vai finansiāli tas ir iespējams,'' uzsver Priede.

"Dinamo" - SKA cīņa - noteikti Latvijā

Ja, tomēr 16. janvāra spēle nenotiks ''Skonto'' stadionā, tā noteikti tiks aizvadīta Latvijā. Rīgas ''Dinamo'' mājas spēļu hallē ''Arēnā Rīga'' tajā dienā paredzēts maestro Raimonda Paula 75. gadu jubilejai veltītais koncerts.

''Alternatīvas mums ir. Tāpēc vēlamies sagādāt saviem līdzjutējiem un atbalstītājiem spēles skatīšanos klātienē, nevis pie TV ekrāniem,'' teica Priede.

Rīgas "Dinamo'' gatavs vēl kādreiz uzņemt NHL klubu

Tāpat ''Dinamo Rīga'' nelaistu garām iespēju vēl kādreiz noorganizēt spēli ar kādu no Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubiem. Priede pastāstīja, ka KHL vadība novērtējusi: ''Rīga šāda līmeņa spēlēm ir gatava.''

Kā zināms, 6. oktobrī ''Arēnā Rīga'' risinājās vēsturisks hokeja mačs, kad Rīgas ''Dinamo'' tikās ar Fīniksas "Coyotes". Uzvaru ar 3:1 toreiz guva NHL vienība.

''Protams, ja mums vēl kādreiz tiks uzticēta šāda iespēja, mēs no savas puses darīsim visu, lai cerības attaisnotu,'' par iespēju vēl kādreiz nākotnē sarīkot Rīgas ''Dinamo'' un kāda NHL kluba maču teica Priede.

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu