Rīgas "Dinamo" uzņem Mitišču "Atlant" vienību (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" šodien, noslēdzot savu otro regulārā čempionāta mājas spēļu sēriju, "Arēnā Rīga" uzņem Krievijas komandu Mitišču "Atlant".

Mača sākums paredzēts plkst.17, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā, kā arī "Viasat Sport Baltic" kanālā.

Mača laikā norisināsies "Stockmann trako dienu spēle", kuras ietvaros visiem spēles apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādos universālveikala "Stockmann" organizētos konkursos un atrakcijās, kuros būs iespējams laimēt dažādas balvas, bet viens laimīgais tiks pie galvenās balvas - ceļojuma 500 latu vērtībā, ko sarūpēs "Stockmann" sadarbībā ar vienu no vadošajām Latvijas tūrisma firmām "Novatours".

Ar "Atlant" komandu "Dinamo" hokejisti pagājušajā KHL sezonā tikās divas reizes. Aizvadītā gada 14.septembrī rīdzinieki savas negaidīti veiksmīgās pirmās mājas spēļu sērijas ietvaros uzvarēja ar rezultātu 2:0, bet šī gada 14.februārī Mitiščos tika piedzīvots zaudējums ar 2:4.

Pirms šīs sezonas "Atlant" vienība piedalījās četru komandu pārbaudes turnīrā - "Latvijas dzelzceļa" kausa izcīņā, kas augusta beigās norisinājās "Arēnā Rīga". Šajā turnīrā Rīgas "Dinamo" pagarinājumā pārspēja Mitišču klubu ar rezultātu 5:4.

Kā zināms, šīs sezonas pirmajās trīs mājas spēlēs "Dinamo" piedzīvoja zaudējumus, bet sekojošajā četru maču izbraukuma sērijā Rīgas komanda tika pie diviem panākumiem. Savukārt otrās mājas spēļu sērijas pirmajā mačā "Dinamo" trešdien ar rezultātu 0:2 piekāpās Sanktpēterburgas SKA vienībai, bet ceturtdien Liepājā ar rezultātu 3:2 tika pārspēts Čerepovecas klubs "Severstaļ".

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pirms šī mača Rīgas "Dinamo" ar deviņiem punktiem deviņos mačos ieņem priekšpēdējo, 11.pozīciju, bet "Atlant" komanda ar deviņās spēlēs izcīnītiem 16 punktiem atrodas otrajā vietā kā Tarasova divīzijas līdervienība.

Pēc tam 6.oktobrī rīdzinieki ar maču pret Maskavas "Dinamo" komandu uzsāks otro izbraukuma spēļu sēriju, kurā septiņu dienu laikā kopumā tiks aizvadīti četri mači.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu