Latvija godam turpina forsēt Alpus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Jeantex Bike Transalp" riteņbraukšanas sacensībās Alpos trešajā sacensību dienā sekmīgi startējušas visas četras Latvijas komandas, bet labākās sekmes kopvērtējumā patlaban ir "SKI Club Cēsis" pārstāvjiem.

Komanda "SKI Club Cēsis", kuru pārstāv Jānis Rēziņš un Ģirts Kalniņš, pēc trešās dienas summā ierindojas ļoti augstajā 11. vietā savā klasē. "Latvia Dream" – Jānis Skutelis un Aivars Kleinbergs - ieņem 38. vietu savā klasē, savukārt Oļegs Meļehs un Mārtiņš Biezais no "Rietumu banka/Asarna" komandas pēc trešās dienas ierindojas 20. pozīcijā.

"Poroplast adventure team" braucēji Tālis Banga un Kristaps Škapars trešajā dienā savā klasē ieņēma 224. vietu. Trešās dienas sacensības sākās Maijerhofenā, Austrijā un turpinājās pāri kalniem līdz pat Itālijas pilsētai Briksenai. Trešā posma garums bija 94 km, un tam bija raksturīgi klinšaini kalnu ceļi, dažkārt ļoti grūti izbraucami.

"Poroplast adventure team" braucēji Banga un Škapars uzskata trešo posmu par ļoti veiksmīgi aizvadītu, ir apmierināti gan ar trasi, gan savu veikumu šajā dienā. Banga minēja, ka klinšaino ceļu dēļ trase vietām nebija izbraucama un tādos brīžos riteņi tika nesti. Kad uzbraukts bija trešās dienas augstākajā virsotnē Fičererjohā (2200 m virs jūras līmeņa), trase pārvērtās par ļoti strauju nobraucienu posmu, vietām dalībnieku braukšanas ātrums pat sasniedza 80 km/h.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu