Žurnāls: Sandi Ozoliņu nomāc finansiālas grūtības?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Žurnāls «Privātā Dzīve» (PDz) vēsta, ka leģendārais Latvijas hokejists gatavojas pārdot savu biznesu, plānojot iegūt 2,5 miljonus eiro. Viņš plānojot šķirties no SIA «Golfs & Karti», kas pazīstama kā Ozo golfa klubs.

«Šodien es to neesmu pārdevis, jo nevaru to izdarīt - patlaban atrodos ārpus Latvijas,» PDz sacīja Ozoliņš. «Mēs nekad nezinām, kas notiks rīt. Vai pat pēc stundas. Ja kas tāds notiks, tas noteikti uzrādīsies Lursoftā.»

2014. gada maijā Latvijas Televīzijas raidījumā «1:1» Ozoliņš paziņoja par hokejista karjeras beigšanu un savu nākotni plānoja saistīt ar politiku, taču vēlāk no šā soļa atkāpās.

«Par mani visu laiku klīst baumas - es tikai spēju tās klausīties. Taču nē, šajā brīdī es golfa laukumu neesmu pārdevis,» norādīja Ozoliņš. «Beidzu spēlēt un neko sabiedrībai interesantu nedaru. Esmu pazudis. Tas ir mans apzināts lēmums. Nekur neparādīties, neko par savu dzīvi nestāstīt un nekādus komentārus nesniegt.»

SIA «Golfs & Karti» līdzīpašnieks ir žurnālists Armands Puče, kuram neesot nodoma golfa klubu pārdot.

Uzņēmums SIA «Golfs & Karti» reģistrēts 1999. gada 14. jūlijā. 90 procenti kapitāldaļu pieder Sandim Ozoliņam, bet 10 procenti Armandam Pučem. 2014. gadā uzņēmuma apgrozījums bija 500 417 eiro, peļņa pēc nodokļiem 23 354 eiro. Pagājušā gada jūlijā Ozoliņš savas daļas ieķīlājis SEB Bankā par 579 709 eiro.

Leģendārais latviešu aizsargs 1996. gadā, pārstāvot Kolorado «Avalanche» komandu, izcīnīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausu. Spēlējot NHL, Ozoliņš nopelnīja 35 miljonus ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu