Stockmann trakās dienas ''Arēnā Rīga'' (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no ''Dinamo Rīga'' atbalstītājiem universālveikals Stockmann būs īpašais atbalstītājs Rīgas "Dinamo" mājas spēlē pret Mitišču "Atlant'' 4. oktobrī ''Arēnā Rīga'', TVNET informēja klubā.

Šajā dienā norisināsies ''''Stockmann trako dienu spēle'''', kuras ietvaros visiem līdzjutējiem, kas apmeklēs ''''Arēnā Rīga'''' "Dinamo" spēli ar ''''Atlant'''', būs iespēja piedalīties dažādos Stockmann organizētos konkursos un atrakcijās, kuros būs iespējams laimēt dažādas balvas, bet viens laimīgais tiks pie galvenās balvas – trakoti forša ceļojuma 500 latu vērtībā, ko sarūpēs Stockmann sadarbībā ar vienu no vadošajiem Latvijas tūroperatoriem «Novatours».

Tā kā Stockmann trako dienu krāsa ir dzeltena, tad arī svētdien spēles laikā ''''Arēnā Rīga'''' dominēs dzeltenā krāsa, kas, cerams, palīdzēs mūsu hokejistiem iepriecināt savus līdzjutējus ar skaistu uzvaru pār ''''Atlant'''', kuri, starp citu, spēlēs dzeltenos formas kreklos.

Biļetes uz DINAMO Rīga mājas spēlēm nopērkamas visās BIĻEŠU SERVISA tirdzniecības vietās uz internetā – www.bilesuserviss.lv.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu