Rīgas «Dinamo» gatavošanos sezonai uzsāks ar 34 hokejistiem sastāvā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» gatavošanos jaunajai sezonai uzsāks ar 34 hokejistiem sastāvā, vēsta klubs.

Piektdienas pēcpusdienā «Dinamo» devās uz Liepāju, kur sestdien uzsāks desmit dienu treniņnometni. Liepājā galvenā trenera Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā treniņnometnes sākumā būs 34 hokejisti.

Ar līgumiem uz nākamo sezonu ir 17 hokejisti:

vārtsargi - Kristers Gudļevskis un Timurs Biļalovs;

aizsargi - Kristaps Sotnieks, Marks Zaneti, Kristaps Zīle, Dmitrijs Šuļeņins un Uvis Balinskis;

uzbrucēji - Lauris Dārziņš, Līnuss Videls, Miķelis Rēdlihs, Brendons Makmilans, Andris Džeriņš, Kevins Klārks, Matiass Mitinens, Frenks Razgals, Oskars Batņa un Gints Meija.

Jau treniņnometnes laikā komandai pievienosies vēl divi aizsargi ar līgumiem uz nākamo sezonu Metjū Majone un Keids Feirčailds.

Tikmēr ar pārbaudes laika līgumiem ir desmit hokejisti: vārtsargs Maksims Tretjaks, aizsargi Nerijus Ališausks un Roberts Mamčics, kā arī uzbrucēji Egīls Kalns, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Roberts Lipsbergs, Vitālijs Pavlovs, Rihards Marenis un Lauris Rancevs.

Tāpat uz Liepāju devušie septiņi Krievijas Jaunatnes līgas komandas «Rīga» hokejisti: vārtsargs Artūrs Šilovs, aizsargi Pauls Svars, Roberts Kaļķis un Ņikita Mateiko, kā arī uzbrucēji Emīls Ģēģeris, Daniels Bērziņš un Marks Kaļeiņikovs.

Vēju pilsētā komanda gatavosies līdz 24.jūlijam, Liepājas Olimpiskajā centrā trenējoties uz ledus, svaru zālē, sporta zālē un arī stadionā.

Gatavojoties 2018./2019.gada KHL sezonai Rīgas komanda aizvadīs vienu pārbaudes spēli un piedalīsies divos pārbaudes turnīros - Krievijas pilsētā Ņižņijnovgorodā un tradicionālajā «Latvijas Dzelzceļa» kausa izcīņā «Arēnā Rīga», kopumā sagatavošanās ciklā aizvadot 10 pārbaudes mačus.

Rīgas «Dinamo» aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot pirmspēdējā vietā visā līgā.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi «play-off» spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad četrus gadus «Dinamo» palikusi bez izslēgšanas turnīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu