«Jūrmala/Fēnikss» un «Liepāja/Triobet» gūst uzvaras BBL

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ģirts Gertsons/liepajaslauvas.lv

Baltijas basketbola līgas (BBL) regulārā čempionāta spēlēs otrdien uzvaru izcīnīja divas Latvijas komandas - «Jūrmala/Fēnikss» un «Liepāja/Triobet».

«Jūrmala/Fēnikss» savā laukumā Lapmežciemā otrdien uzņēma Somijas klubu Tamperes «Pyrinto», ko izdevās uzveikt ar rezultātu 70:69, revanšējoties par zaudējumu iepriekšējā tikšanās reizē. Jūrmalnieku rindās 15 punktus guva Uģis Pinete, bet pa 10 pievienoja Mārtiņš Laksa un Edgars Jeromanovs.

BBL debijas sezonā «Jūrmala/Fēnikss» šī ir pirmā uzvara. Ar vienu panākumu sešos mačos jūrmalnieki šobrīd ieņem ceturto pozīciju starp sešām komandām A grupā, savukārt «Pyrinto» ar divām uzvarām un pieciem zaudējumiem ierindojas trešajā vietā.

C grupā «Liepāja/Triobet» otrdien mājās ar rezultātu 84:76 pārspēja Maskavas «Dinamo». Liepājnieki mača gaitā atspēlēja 13 punktu starpību un galā izcīnīja ceturto uzvaru šosezon BBL piecos mačos.

Liepājnieku sastāvā Lauris Blaus izcēlās ar 20 gūtiem punktiem un 12 izcīnītām atlēkušajām bumbām, 19 punktus pievienoja Mareks Jurevičus, 18 sameta Dveins Džonsons, bet lietuvietis Edgars Zeļionis atzīmējās ar 10 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām.

C grupas turnīra tabulā «Liepāja/Triobet» pacēlusies uz pirmo vietu ar četrām uzvarām un vienu zaudējumu, bet «Dinamo» ar četriem zaudējumiem četros mačos ierindojas piektajā pozīcijā.

Nākamajā kārtā iekļūs katras grupas četras labākās komandas.

BBL spēles

«Jūrmala/Fēnikss» - Tamperes «Pyrinto» 70:69 (18:14, 14:20, 17:16, 21:19)

«Liepāja/Triobet» - Maskavas «Dinamo» 84:76 (17:23, 22:22, 17:15, 28:16)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu