''Aldaris'' rīkos ''Dinamo'' produktu līnijas svētkus (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

A/s ''Aldaris'' sadarbībā ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīga ''Dinamo'' un ''Dinamo'' fanu klubu novembrī organizēs ''Aldara Dinamo'' produktu svētkus ''Rimi Alfa'' un ''SKY&More'' lielveikalos, TVNET informē ''Aldaris'' komunikāciju direktore Laura Krastiņa.

5. novembrī lielveikalā ''Rimi Alfas'' tirdzniecības parkā no 17 līdz 18.30 un 12. novembrī tirdzniecības centrā ''Sky & More'' no 17 līdz 18.30 ikviens hokeja līdzjutējs varēs tikties ar iemīļotajiem hokejistiem.

Svētku programmā paredzēta Rīgas ''Dinamo'' hokejistu tikšanās ar lielveikala pircējiem un hokeja līdzjutējiem. Svētku laikā ikviens interesents varēs nofotografēties, saņemt autogrāfu vai vienkārši patērzēt ar ''Dinamo'' hokejistiem.

5. novembrī ''Rimi'' lielveikala apmeklētājiem tirdzniecības parkā ''Alfa'' būs iespējams satikt Kristapu Sotnieku, Oskaru Cibuļski un Andri Džeriņu, Gintu Meiju, Edgaru Lūsiņu, Krišjāni Rēdlihu, Juri Štālu un Robertu Bukartu.

Bet 12. novembrī tirdzniecības centrā ''Sky & More'' būs sastopami Tomašs Surovijs, Broks Troters, Marks Hartingans, Vitālijs Karamnovs, Aleksandrs Ņiživijs, Kriss Holts, Mikaēls Telkvists un Jurajs Mikušs.

Aktīvākie fani varēs izmēģināt veiksmi galda hokeja turnīrā, bet prasmīgākie un veiksmīgākie pat sacensties ar Rīgas ''Dinamo'' spēlētājiem.

Savukārt tirdzniecības vietās, iegādājoties ''Dinamo'' kvasu, visiem pircējiem tiks piedāvāta iespēja piedalīties momentloterijā un, griežot ''Dinamo'' produktu laimes ratu, laimēt dažādas balvas no ''Dinamo'' produktu klāsta - ''Dinamo'' kvasu, ''Dinamo'' maiznīcas ''Floras'' cepumus un ''Dinamo'' ''Latfood'' čipsus, kā arī citas dāvanas.

Par īpašu atmosfēru pasākuma laikā parūpēsies Rīgas ''Dinamo'' fanu klubs. Pasākumu vadīs Rīgas ''Dinamo'' runasvīrs Armands Simsons.

''Šobrīd Aldaris ir viens no lielākajiem Rīgas ''Dinamo'' atbalstītājiem. Esam gandarīti, ka šogad varējām mūsu sadarbību attīstīt arī produktu ražošanas līmenī. ''Aldara Dinamo'' produktu pārdošanas rezultāti liecina, ka hokeja līdzjutēji ir lojāli savai komandai ne tikai sporta arēnā, bet arī tirdzniecības vietās. Tādēļ kopīgi ar sadarbības partneriem nolēmām sarīkot svētkus mūsu atbalstītājiem,'' saka a/s ''Aldaris'' izpilddirektors Tomass Panteli.

''Aldaris'' šā gada jūlijā sāka hokeja līdzjutējiem veltītā Uzvarētāju alus un ''Dinamo'' kvasa ražošanu. 1 santīms no katras pārdotās jauno dzērienu vienības nonāk hokeja komandas Rīgas ''Dinamo'' atbalstam.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu