Peugeot uzvarošā nedēļas nogale

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļas nogalē Peugeot izdevās uzvarēt gan Sanremo rallijā, kur kā pirmie finišējušie Kriss Mīks un Pols Nāgls nodrošināja arī šīs sezonas starpkontinentālās rallija sērijas IRC uzvaru kopvērtējumā, gan Amerikas Savienotajās Valstīs notikušajās Petit le Mans autosacīkstēs, kur Peugeot piloti ieguva pat dubultuzvaru.

IRC sērijas priekšpēdējā posmā pirmo vietu ieguva Kriss Mīks/Pols Nāgls (Peugeot 207 S2000). Par 15.7 sekundēm no viņiem atpalika otro rezultātu ieguvušie Luka Rozeti/ Mateo Kiarozi (Abarth Grande Punto S2000). Trešo vietu izcīnīja Nikolā Vulozs/ Nikolass Klingers (Peugeot 207 S2000). Arī ražotāju kopvērtējumā pirms sezonas pēdējā posma uzvarētājs ir Peugeot, kas ar 112 punktiem pārspēj Škoda, kam kopā ir 73 punkti.

IRC rallija pēdējais posms norisināsies 19.-21. novembrī Skotijā.

Tikmēr Amerikas Savienotajās Valstīs, Atlantā notikušajā Petit le Mans (10 stundas ilgas Lemānas 24 h braucienam analogas sacīkstes) braucienā uzvarēja ar Peugeot 908 HDi FAP automobili Nr.8 braukušie Stefans Sarazēns un Franks Montaņī, kas par 2,011 sekundēm apsteidza ar Peugeot 908 HDi FAP automobili Nr. 7 braukušos Nikolass Minasians un Pedro Lamī. Trešo vietu ieguva Audi piloti Dindo Kapello un Alans Maknišs. Brauciens tika pārtraukts 4h un 48 sekundes pēc tā sākuma stiprā lietus dēļ, un, tā kā laika apstākļi neuzlabojās, brauciens netika turpināts. Par uzvarētājiem pasludināja Sarazēnu un Montaņī, kas pārtraukšanas brīdī bija sacensību priekšgalā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu