Oličs traumas dēļ izlaidīs pusgadu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas futbola bundeslīgas čempionvienības Minhenes "Bayern" horvātu uzbrucējs Ivica Oličs ceļgala savainojuma dēļ savai komandai nevarēs palīdzēt pusgadu, vēsta izdevums ESPN.

31 gadu vecais futbolists šonedēļ dosies uz ASV, kur viņam tiks veikta ceļgala operācija. Prognozes liecina, ka traumas dēļ viņš nespēlēs aptuveni sešus mēnešus.

Problēmas ar ceļgalu Oličam bijušas jau pirms šīs sezonas, tomēr tad ķirurģiska iejaukšanās nenotika.

Pats futbolists par notikušo ir ļoti vīlies. ''Esmu patiešām sarūgtināts. Ņemot vērā labos personiskos rezultātus pagājušajā sezonā, cerēju turpināt gūt vārtus šosezon un palīdzēt komandai. Uz šo sezonu raudzījos ar lielām cerībām,'' aģentūrai ''Reuters'' izteicies Oličs.

"Bayern" komandas savainoto spēlētāju sarakstā atrodas vēl vairāki līderi - nīderlandieši Arjēns Robens, Marks van Bomels un francūzis Franks Riberī, kā arī Vācijas izlases uzbrucējs Miroslavs Kloze.

Bundeslīgas turnīra tabulas kopvērtējumā pagājušās sezonas čempionvienība "Bayern" šobrīd ieņem 7. pozīciju 18 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu