Vimbldonas karaliene spēlēs pusfinālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Par spīti salīdzinoši zemajam - 23. - reitinga numuram, Vimbldonas tenisa turnīra pusfinālu ir sasniegusi trīskārtējā šo sacensību uzvarētāja amerikāniete Venusa Viljamsa, kas šodien Londonā bez īpašas aizķeršanās tika galā ar krievieti Svetlanu Kuzņecovu.

Foto: EPA/AFI

Viljamsa vecākā (att.), kas Visanglijas kriketa un zālāja tenisa kortos triumfēja 2000., 2001. un 2005. gadā, ceturtdien divos setos ar 6-3, 6-4 pārspēja Krievijas tenisisti Svetlanu Kuzņecovu, kas turnīrā bija izsēta ar augsto piekto numuru.

Astotdaļfinālā Viljamsa ne māzāk pārliecinoši divos setos pieveica arī turnīra otro numuru, citu krievieti Mariju Šarapovu.

Pusfinālā Venusai pretim stāsies Francijas meistarsacīkšu fināliste Ana Ivanoviča (6) no Serbijas, kas sīvā cīņā šopēcpusdien ar 4-6, 6-2 un 7-5 uzvarēja čehieti Nikoli Vaidišovu (14).

Viss notiek tā, ka finālā, acīmredzot tiksies Viljamsa un pasaules pirmā rakete beļģiete Žustīne Enina. Pusfinālā Eninas pretiniece būs tik tālu negaidīti tikusī Francijas tenisiste Mariona Bartolī (18).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu