Ronaldu izrauj uzvaru «El Clasico» mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu sestdien, gūstot vārtus mača izskaņā, nodrošināja Madrides «Real» futbolistiem uzvaru principiālā Spānijas čempionāta spēlē pret «Barcelona» vienību.

Par «El Clasico» dēvēto spāņu futbola grandu duelī «Real» viesos uzvarēja ar 2:1 (0:0), pārtraucot pretinieku 39 nezaudētu spēļu sēriju, kas bija garākā spāņu klubu futbola vēsturē.

Madrides klubs uzvaru izcīnīja ar raksturu, jo spēja atspēlēt vienu vārtu deficītu, bet mača izskaņā izraut uzvaru spēlējot mazākumā.

Cīņas rezultātu 56.minūtē atklāja «Barcelona», kad pēc stūra sitiena precīzi ar galvu no soda laukuma sita Žerārs Pikē, taču jau sešas minūtes vēlāk «Real» atjaunoja neizšķirtu, kad pēc ātra uzbrukuma skaistus vārtus kritienā guva Karims Benzemā.

«Real» nepatīkamā situācijā nonāca 84.minūtē, kad par otro brīdinājumu sarkano kartīti saņēma un no laukuma tika noraidīts komandas kapteinis Serhio Ramoss, kurš rupji nospēlēja pret Luisu Suaresu.

Taču tikai minūti vēlāk savu vārdu teica Madrides kluba lielākā zvaigzne Ronaldu, kurš pec Gereta Beila centrējuma tehniski apspēlēja Danielu Alvešu un no asa leņķa otro reizi raidīja bumbu Klaudio Bravo sargātajos Barselonas kluba vārtos.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā «Barcelona» joprojām ir līdere ar 76 punktiem, tai seko Madrides «Atletico» ar 70 punktiem, kas sestdien ar 5:1 (2:0) sagrāva Seviljas «Real Betis», bet Madrides «Real» ir vēl par punktu mazāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu