"Dinamo" - SKA spēle varētu notikt "Skonto" stadionā (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēle 16. janvārī starp Rīgas ''Dinamo'' un ambiciozo klubu Sanktpēterburgas SKA varētu notikt ''Skonto'' stadionā, atsaucoties uz ziņu aģentūru BNS, vēsta Diena.lv.

''Arēnā Rīga'' šis mačs nevarēs notikt, jo šajā dienā daudzfunkcionālajā hallē paredzēts Raimonda Paula 75. gadu jubilejai veltītais koncerts.

''Spēles aizvadīšana ''Skonto'' stadionā ir izvirzīta tikai kā viens no variantiem,'' aģentūrai BNS norādīja Rīgas ''Dinamo'' ģenerāldirektors un valdes loceklis Zigmārs Priede. ''Nekāds lēmums nav pieņemts, jo tā pagaidām ir tikai ideja.''

''Protams, mēs ļoti vēlamies spēli pret tādu komandu kā SKA aizvadīt ''Arēnā'', taču ļoti labi saprotam, ka maestro ir jubileja. Spēlei būs jānotiek kādā citā Latvijas ledus arēnā,'' atklājis Priede.

Rīgas ''Dinamo'' ģenerāldirektors gan nevarēja pateikt, kad kļūs zināma 16. janvāra Rīgas ''Dinamo'' spēles norises vieta.

Tā nav pirmā reize, kad Rīgas ''Dinamo'' nevar aizvadīt spēli ''Arēnā Rīga''.

Iepriekš četras ''Dinamo'' mājas spēles ir notikušas citās Latvijas ledus arēnās - 2008. gada oktobrī ''Inbox.lv'' hallē Piņķos pret Minskas ''Dinamo'' un Ņižņekamskas ''Ņeftehimik''. 

Tāpat divas spēles aizvadītas Somijas pilsētā Espo pret Kazaņas ''Ak Bars'' un Toljati ''Lada'', bet vēl divas Liepājā - 2009. gada oktobrī pret Čerepovecas ''Severstaļ'' un decembrī pret ''Ņeftehimik''.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu