Latvijas hokeja izlases kandidāti sagrauj U-18 izlases spēlētājus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Werner, Krainbucher, IIHF

Latvijas hokeja izlases kandidāti, kuru vidū pārsvarā spēlēja gados jaunie hokejisti, piektdien pārbaudes cīņā Tukumā ar 8:1 (0:0, 4:0, 4:1) sagrāva Latvijas U-18 izlasi, kas arī gatavojas pasaules čempionātam savā vecuma grupā.

Uzvarētājiem trīs vārtus guva Edgars Kulda, divas reizes precīzs bija Frenks Razgals, bet pa reizei izcēlās Krišs Lipsbergs, Artūrs Ozoliņš un Nikolajs Jeļisejevs, bet jauniešu izlases labā goda vārtus guva Verners Egle.

Pirms spēles tika vēstīts, ka Latvijas kandidātu izlases vārtus sargās Ervīns Muštukovs un Jānis Kalniņš, tomēr viņi spēlē nepiedalījās, jo vārtu drošība tika uzticēta jaunajiem vārtsargiem, kuri pretendē uz vietu U-18 izlasē.

No Latvijas izlases kandidātiem mačā piedalījās seši aizsargi un deviņi uzbrucēji.

Sestdien Latvijas U-18 hokejisti turpat Tukumā sacentīsies ar Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienību «Rīga».

Latvijas U-18 izlase gatavojas pasaules čempionātam augstākajā divīzijā, kas no 14. līdz 24.aprīlim norisināsies ASV pilsētā Grandforksā. Tur apakšgrupu turnīrā Latvija tiksies ar ASV, Šveices, Krievijas un Zviedrijas vienaudžiem, bet pirms tam aizvadīs divas pārbaudes spēles - 11.aprīlī pret Dāniju un dienu vēlāk pret ASV izveidoto reģionālo U-18 izlasi.

Savukārt šī gada pasaules čempionāts pieaugušajiem no 6. līdz 22.maijam risināsies Krievijas pilsētās Maskavā un Sanktpēterburgā. Latvija spēlēs Maskavas grupā, samērojot spēkus ar Krieviju, Zviedriju, Čehiju, Šveici, Norvēģiju, Dāniju un Kazahstānu. Latvijas izlase augstākajā divīzijā būs pārstāvēta jau divdesmito gadu pēc kārtas.

Latvijas hokeja izlases kandidātu sastāvs spēlei pret U-18 izlasi:

aizsargi - Krišs Lipsbergs, Kristiāns Rubīns, Kristaps Zīle, Kristaps Bazevičs, Ričards Birziņš, Ēriks Ševčenko;

uzbrucēji - Juris Upītis, Māris Bičevskis, Edgars Kulda, Nikolajs Jeļisejevs, Artūrs Ozoliņš, Toms Andersons, Kirils Galoha, Marks Lazarevs, Frenks Razgals.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu