Spēkavīru čempionāts viesosies Jēkabpilī

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 7. jūnijā, Jēkabpilī norisināsies otrais Hansa Līzings atklātais spēkavīru čempionāta posms, informē sacensību organizētāji.

Pēc pirmā posma, kas notika Jūrmalā, vadībā izvirzījies Mārtiņš Skujenieks. Otrajā vietā atrodas Māris Rozentāls. Jāatzīmē, ka abi minētie atlēti ir vieglākie sacensību dalībnieki.

Pagājušās sezonas līderi Leitis un Leišavnieks pirmajā posmā vēl nebija gatavi cīnīties par godalgotajām vietām. Šajā posmā uz starta stāsies arī potenciāli spēcīgākais Latvijas atlēts Agris Kazeļņiks, kurš pagājušās nedēļas nogalē startēja Pasaules čempionu līgas trešajā posmā.

Interesi izraisa arī Ingus Kaktenieka starts. Spriežot pēc sezonas sākumā uzrādītajiem rezultātiem, viņš pašlaik ir ļoti labā formā.

Jēkabpilī skatītāji varēs vērot sacensības sešos vingrinājumos: Baļķu celšana, Stafete, Nēši, Spēka trepe, Krucifikss, Atlanta akmeņi. Sacensības norisināsies stāvlaukumā pie tirdzniecības centra Rimi. To sākums pulksten 13:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu