Dzintaros norisināsies otrais GE Money strītbola posms

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šo sestdien Jūrmalā, saulainajā Dzintaru pludmalē notiks GE Money Streetball otrais posms.

Pasākums sāksies pulksten 11 ar dalībnieku reģistrāciju. Tradicionāli Jūrmalas posms tiek aizvadīts pludmales smiltīs, kas basketbola cīņas padara daudz interesantākas un neprognozējamākas. Sacensībām plānota plaša programma.

Tā, piemēram, paralēli azartiskām spēlēm risināsies dažādi konkursi gan ūdenī, gan smiltīs, kuros skatītājiem un dalībniekiem būs iespējams laimēt balvas no GE Money Streetball atbalstītājiem, kā arī būs vērojama Nike X7 deju grupa un Elmja īpašie Free style priekšnesumi. Visas dienas garumā tiks noskaidrots Latvijas augstākā basketbola metiena rekordists.

GE Money Streetball turpmākie posmi: Salacgrīva – 12. jūlijs pulksten 12:00, Zvejnieksvētku laikā Liepāja – 26. jūlijs pulksten 11:00, TELE2 Baltic Beach Party Valmiera – 2. augusts – pulksten 11:00 Ventspils – 9. augusts pulksten 11:00, Ventspils akvaparks Rīga – 23. augusts i/c Olympia pulksten 11:00

Pieteikties uz aktuālo GE Money Streetball posmu iespējams Nike Citysport veikalā, Rīgā, Blaumaņa ielā 17 vai arī streetball.lv interneta mājas lapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu