Uz pirmo izlasi uzaicina 13 basketbolistus (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pirms gaidāmā 2009. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra uz Latvijas vīriešu basketbola pirmo izlasi oficiāli uzaicināti 13 spēlētāji.

Starp basketbolistiem tie ir: Jānis Blūms, Jānis Porziņģis, Trojs Ostlers, Gatis Jahovičs, Raitis Grafs, Armands Šķēle, Kristaps Valters, Ivars Timermanis, Raimonds Vaikulis, Uvis Helmanis, Aigars Vītols, Kristaps Janičenoks, Andris Biedriņš.

Pirmais treniņš tiks aizvadīts 11. jūlijā. No 25. līdz 27. jūlijam izlasei paredzēts aizvadīt pārbaudes turnīru Maskavā, 30. jūlijā izbraukumā notiks pārbaudes mačs ar Spāniju, 7. un 8. augustā Liepājā basketbolisti aizvadīs pārbaudes spēles ar Zviedriju, no 15. līdz 17. augustam izlase piedalīsies turnīrā Francijā, bet no 25. līdz 27. augustam turnīrā Rīgā cīnīsies ar Franciju, Čehiju un Gruziju.

Savukārt 3. septembrī tiks aizvadīta pirmā 2009. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēle ar Maķedoniju.

Savukārt Latvijas otrajā izlasē iekļauti: Raimonds Gabrāns, Edgars Jeromanovs, Sandis Buškevics, Reinis Strupovičs, Mareks Jurēvičus, Mārtiņš Kravčenko, Ingus Bankevics, Mārtiņš Berķis, Ernests Kalve, Juris Umbraško, Māris Gulbis, Pāvels Veselovs, Jurijs Aleksejevs, Jānis Pozņaks, Kaspars Raiskums, Ronalds Zaķis, Kaspars Cipruss, Kaspars Bērziņš, Klāvs Ansons un Aleksandrs Meļņiks.

Arī šai komandai pirmais treniņš notiks 11. jūnijā. 27. un 28. jūnijā kandidāti aizvadīs divas pārbaudes spēles ar U-20 izlasi, pēc tam būs divas vai trīs pārbaudes spēles ar Lietuvas otro izlasi vai arī turnīrs Francijā vai Spānijā, bet kopumā treniņi ilgs līdz 5. jūlijam.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu