Šveices tiesnesis Busaka atvainojas par vidējā pirksta parādīšanu faniem (2)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šveices futbola tiesnesis Masimo Busaka ar Šveices Futbola federācijas (SFF) starpniecību oficiāli atvainojies līdzjutējiem par rupja žesta parādīšanu pagājušās nedēļas nogales Šveices kausa izcīņas spēlē.

Sestdien notikušajā mačā, kurā pašreizējie Šveices čempionāta līderi - Bernes "Young Boys" futbolisti - viesos ar rezultātu 3:1 (1:1) pārspēja valsts trešās spēcīgākās līgas klubu "Baden", mājinieku līdzjutēji pauda lielu neapmierinātību ar tiesneša darbu, nokaitinot arbitru tiktāl, ka viņš pagriezās pret faniem un nodemonstrēja viņiem izteiksmīgu žestu ar rokas vidējo pirkstu.

"Es pieļāvu, ka līdzjutēju izteiktie mutiskie apvainojumi mani izprovocē, un nolaidos tik zemu, lai pieļautu šādu nesportisku rīcību no savas puses," SFF interneta mājaslapā ievietotajā paziņojumā izteicās Busaka.

40 gadus vecajam Busakam starptautiskās kategorijas tiesneša statuss ir jau desmit gadus, un viņš piedalījās arī 2006.gada Pasaules kausa izcīņas tiesāšanā.

Šogad šveicietis pildīja galvenā arbitra pienākumus arī pagājušās sezonas UEFA Čempionu līgas finālmačā, kurā Spānijas čempionvienība "Barcelona" tikās ar Anglijas spēcīgāko komandu Mančestras "United".

Tomēr pirmdien SFF, neskatoties uz valsts vadošā tiesneša atvainošanos, piesprieda viņam trīs maču diskvalifikāciju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu