Babels noliedz informāciju, ka vēlējies pamest "Liverpool"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas kluba "Liverpool" nīderlandiešu uzbrucējs Raiens Babels noliedzis izskanējušo informāciju, ka viņš starpsezonā vēlējies pamest angļu klubu un pievienoties Holandes komandai ''Ajax".

Tāpat Nīderlandes futbolists pastāstījis, ka par šo tēmu runājis ar "Liverpool" galveno treneri Rafaelu Benitesu un problēmu neesot.

"Tas, ka es vēlos pāriet uz "Ajax", ir vistīrākie meli,'''' sacīja Babels. "Es sniedzu interviju Holandē, bet kāds manu teikto pagriezis savādāk Anglijā. Tas ir sliktākais, ko es kādreiz esmu redzējis. "Liverpool" komandā man viss patīk, un es netaisos iet prom. Tagad man galvenais ir koncentrēties savai spēlei,'''' intervijā Sky Sports sacīja Babels. ''''Jā, komandā ir liela konkurence, bet tā tas ir ikvienā lielā klubā.''''

Anglijas premjerlīgas turnīra tabulas kopvērtējumā "Liverpool" ar sešās spēlēs izcīnītiem 12 punktiem šobrīd ieņem trešo vietu, bet Babels šosezon vārtus vēl nav guvis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu