HK ''Ozolnieki/MONARCH'' gūst pirmo uzvaru LČ hokejā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļas nogalē notika vairākas Latvijas atklātā čempionātā spēles. Pēc čempionāta svinīgās atklāšanas 19. septembrī „Ozo” ledus hallē pirmo uzvaru šajā sezonā guva HK „Ozolnieki/MONARCH”, apspēlējot lietuviešu komandu SC „Energija” ar 4:0. Ozolnieku komandas labā ar ''hat-trick'' izcēlās Vitālijs Gurevičs, vārtus guva arī Ēriks Bisenieks.

HK „Ozolnieki/MONARCH” uzvaras garšu baudīja arī pēc svētdienas spēles ar Elektrēniem. SC „Energija” tā arī nespēja revanšēties, atzīstot Ozolnieku pārākumu ar 0:2. Divas dienas pēc kārtas spēlē vārtus guva Ēriks Bisenieks, bet pirmos vārtus sezonā guva Vadims Romanovskis.

Abās spēlēs lietuviešu vārtus sargāja Nerijus Dauksevičius, bet „sausas” spēles aizvadīja HK „Ozolnieki/MONARCH” vārtsargs Sergejs Kuzņecovs.

Pēc hokeja ekspertu domām, šajā sezonā Ozolnieku klubam ir lielas perspektīvas, tas radīs lielāku konkurenci LAČ komandu vidū.

19. septembrī savās mājās HK „Ogre” piekāpās „Liepājas metalurgs 2” ar 3:7. Sergeja Ņekrasova un Vjačeslava Fanduļa trenētā komanda pieļāva daudz kļūdu, bija jūtama arī pirmās sezonas spēles nervozitāte, līdz ar to jaunie liepājnieki guva pārliecinošu uzvaru. Vārtus Liepājas labā guva Andrejs Jakušins, Kārlis Liepiņš, Viktors Jasionis, Bruno Zabis, Dāvis Paipa, un divus vārtus guva Māris Diļevka. LM2 vārtus sargāja Jānis Kalniņš, bet mājinieku – Kristers Gudļevskis.

Bērnu un jauniešu meistarsacīkstēs pirmās uzvaras guva Jelgava LSS 96, Venta 2002, Prizma/Pārdaugava 96 un SC Daugavpils ledus U-14 komandu vidū, savukārt Liepājas Metalurgs un Prizma/Pārdaugava 94 U-16 komandu vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu