Trīs pret trīs Dzintaru pludmalē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc pagājušās nedēļas viesošanās Jelgavā "GE Money Streetball" jau šonedēļ būs izbaudāms saulainajā Dzintaru pludmalē. Trīs pret trīs basketbola spēlēšana Jūrmalā jau tradicionāli noritēs pludmales smiltīs. Iespējams, ka tieši neprognozējamā un jautrā basketbola spēlēšana pludmalē daudziem ielu basketbola spēlētājiem ir iemīļotākais "GE Money Streetball" posms.

Interesanti, ka pirmo reizi Latvijā “GE Money Streetball” ietvaros tiks noskaidrots augstākā metiena īpašnieks. Tas ir unikāls, līdz šim nerealizēts notikums Latvijas basketbola dzīvē, kuram reģistrēties varēs jebkurš “GE Money Streetball” apmeklētājs un interesents. Tradicionāli basketbola grozi pēc FIBA noteikumiem ir izvietoti 3.05 metru augstumā, bet ar speciālu tehniku groza augstumu būs iespējams regulēt līdz pat cilvēka spēkam nesasniedzamam augstumam.

“GE Money Streetball” turnīra organizatori apmeklētājiem sniedz ne tikai iespēju būt par lieciniekiem bezkompromisu basketbola cīņām, bet arī baudīt dažādas kultūras un izklaides aktivitātes. Katrā ielu basketbola posmā piedalās atraktīvas karsējmeitenes, aktīvs pasākuma vadītājs, DJ, tiek organizēti moderni deju paraugdemonstrējumi, šovi, konkursi ar basketbola elementiem, izklaides bērniem un negaidīti, īpaši pārsteigumi. Būtiski, ka “GE Money Streetball” katrs posms tiek filmēts un atspoguļots LTV7 ēterā nākamās nedēļas pirmdienās pulksten 17:30 ar atkārtojumu otrdienās 12:30. Pirmais “GE Money Streetball” raidījums tiks demonstrēts pirmdien, 9. jūnijā. Interesanti, ka Jūrmalā “GE Money Streetball” pasākumā aktīvi piedalīsies pašreizējie Latvijas čempioni un šā gada FIBA kausa ieguvēji basketbolā – basketbola klubs “Barons/LMT”. Sadarbība ar ar Latvijas profesionālajiem basketbola klubiem “GE Money Streetball” ietvaros jau ir tradicionāla, un arī šogad tā turpināsies dažādās pilsētās. Būtiski, ka tieši “Barons/LMT” visiem “GE Money Streetball” dalībniekiem apmaiņā pret licencēm ielu basketbola sezonas noslēgumā dāvinās “Ekstra kartes”, kas dos iespēju apmeklēt “Barons/LMT” mājas spēles.

Pieteikties uz GE Money Streetball posmu Jūrmalā iespējams TIKAI no pirmdienas līdz trešdienai Nike Citysport veikalā Blaumaņa ielā 17 no plkst. 15.00 līdz 19.00 vai arī reģistrējoties “GE Money Streetball” http://www.streetball.lv mājas lapā internetā līdz ceturtdienas pulksten 12:00.

GE Money Streetball 2008” gada posmu laiki:

Jūrmala – 7. jūnijs pulksten 11:00 Dzintaru pludmalē, Salacgrīva – 12. jūlijs pulksten 12:00 Zvejnieksvētku laikā, Liepāja – 26. jūlijs pulksten 11:00 TELE2 Baltic Beach Party, Valmiera – 2. augusts pulksten 11:00, Ventspils – 9. augusts pulksten 11:00 Ventspils akvaparkā, Rīga – 23. augusts i/c Olympia pulksten 11:00.

GE Money Streetball 2008” spēlētāju grupas:

TIO U-12 grupa: līdz 12 gadiem (1996. dz.g.), Draugiem.lv U-14 grupa: no 13 līdz 14 gadiem (1995. - 1994. dz.g.), Converse U-17 grupa: no 15 līdz 17 gadiem (1993. - 1991. dz.g.), Nike U-20 grupa: no 18 līdz 20 gadiem (1990. - 1988. dz.g.), Maxim Pro grupa: no 21 (1987. - vecāki), Olympia MIX grupa: bez spēlētāju vecuma ierobežojumiem, komandā uz laukuma jābūt vismaz vienai sievietei, GE Money Bank uzņēmumu grupa - darba kolektīvi, bez spēlētāju vecuma ierobežojumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu