Miris slavenais astoņkājis Pols (25)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Otrdien no rīta Vācijas pilsētas Oberhauzenes akvārijā mira slavenais vācu astoņkājis Pols.

Oberhauzenes akvārija pārstāvji jau pavēstījuši, ka drīzumā viņiem uzradīsies jauns Pols.

Tomēr akvārija pārstāvji šobrīd atteicās komentēt, vai jaunajam astoņkājim izdosies kļūt tikpat slavenam kā Polam.

Astoņkājis Pols kļuva slavens, jo precīzi noteica visu Vācijas futbola izlases spēļu iznākumus šī gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kā arī to, ka Pasaules kausa izcīņas finālmačā Spānijas izlase pieveiks Nīderlandi. Kā ziņots, finālā spāņi uzvarēja papildlaikā ar 1:0.

Pēc finālturnīra noslēguma Pols atgriezās pie savu ierasto pienākumu veikšanas - bērnu izklaidēšanas un uzjautrināšanas.

Vienubrīd kāds spāņu biznesmenis vēlējas iegādāties astoņkāji pat par 30 000 eiro (21 000 latu).

Kā ziņots, bija plašas diskusijas par Pola izcelsmi, jo Itālijas mediji vēstīja, ka astoņkājis Pols patiesībā esot nevis vācietis, bet gan itālietis ar vārdu Paolo.

Astoņkāja "trenere" Verena Bartša jūlijā atklāja, ka to esot noķērusi aprīlī jūrā pie Itālijai piederošās salas Elbas un toreiz astoņkājis bijis četras nedēļas vecs.

Šī versija gan nesaskanēja ar astoņkāja "oficiālo biogrāfiju", pēc kuras tas bija divus gadus vecs un tika atrasts pie Veimutas, Anglijā, pirms to nogādāja akvārijā Vācijā.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu