Hamiltonu jau spiež slavas smagums

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

F-1 pasaules čempionāta līderis "McLaren" britu pilots Lūiss Hamiltons varētu pārcelties uz pastāvīgu dzīvi citā valstī, lai aizsargātu savu privāto dzīvi un izvairītos no pārlieku lielas uzmanības.

F-1 sacensību debitants gan norāda, ka labprāt paliktu Anglijā pie ģimenes un draugiem, tomēr pēc pirmajām uzvarām posmos viņam pievērsta milzīga uzmanība.

"Kļūst arvien sliktāk un sliktāk," aģentūrai "Reuters" teica Hamiltons. "Kad tev nav nekādas privātās dzīves, paliek pavisam grūti, tāpēc varētu apsvērt domu [par pārcelšanos]."

Luiss Hamiltons jau savā debijas sezonā reāli pretendē uz uzvaru F-1 meistarsacīkšu kopvērtējumā.
Luiss Hamiltons jau savā debijas sezonā reāli pretendē uz uzvaru F-1 meistarsacīkšu kopvērtējumā. Foto: EPA/AFI

Hamiltonu, kurš pēc uzvarām Kanādas un ASV "Grand Prix" izcīņās ir pārliecinošs pasaules čempionāta kopvērtējuma līderis, jau sezonas sākumā pie mājām "medīja" daudzi fotogrāfi. Uzmanība ir tikai augusi, un viņš pat brīvi nevarot pastaigāties.

"Cilvēki arvien vairāk mani vēro uz ielas. Es nevaru brīvi pastaigāties, jo allaž kāds mani rūpīgi novēro," piebilst Hamiltons.

Angļu kriketa spēlētājs Kevins Pītersens deva padomu Hamiltonam censties nepievērst tam uzmanību un koncentrēties savam darbam. "Dari visu, lai nekas tev nestātos ceļā. Nekādi notikumi - ne nakts pasākumi, ne ballītes. Neļauj nekam nostāties tavā sagatavošanās ceļā, jo veiksmīga sagatavošanās ir visu panākumu pamats."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu