Belokoņs grib pārvilināt arī Rubinu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Anglijas futbola klubs "Blackpool", kas pieder Latvijas uzņēmējam Valērijam Belokoņam un nākamajā sezonā pēc ilgāka pārtraukuma atgriezīsies otrās līgas turnīrā, no Krievijas premjerlīgas kluba Maskavas "Spartak" vēlas īrēt Latvijas valstsvienības pussargu Andreju Rubinu.

"Esam sākuši pārrunas ar "Spartak" vadību, lūdzot ļaut viņam atbraukt uz Blekpūlu," pastāstīja "Blackpool" kluba direktors Normunds Malnačs. "Tagad viss ir atkarīgs no "Spartak" reakcijas, kā arī Rubina paša kondīcijas."

Pagājušajā sezonā "Blackpool" komandā spēlēja Latvijas valstsvienības aizsargs Kaspars Gorkšs.

Andrejs Rubins.
Andrejs Rubins. Foto: AFI

"Vēl ir daudz jautājumu, bet tas ir vienīgais Latvijas futbolists [Rubins], kura pakalpojumos pašlaik esam ieinteresēti. Vēlamies, lai viņš atbrauc pie mums uz treniņiem, lai mēs iepazītos ar spēlētāja kondīciju." Malnačs atgādināja, ka spēlētājs pēdējā laikā pārcietis divas operācijas.

Rubins pagājušajā sezonā bija izīrēts Jaroslavļas "Šiņņik" vienībai, bet šogad vēl nevienā klubā nav spēlējis.

"Blackpool" komandai treniņi sāksies 5. jūlijā, bet 18. jūlijā komanda uz sešām dienām ieradīsies Latvijā. Šajā laikā "Blackpool" aizvadīs treniņspēles ar "Olimpa", "Ventspils" un "Skonto" komandām.

Runājot par Gorkša izredzēm spēlēt "Blackpool" rindās, Malnačs izteicās ļoti pozitīvi, kaut arī sezonas izskaņā Latvijas futbolists netika iekļauts pat komandas pieteikumā.

"Komandas galvenais treneris Saimons Greisons paziņojis, ka pastiprinājums centra aizsargu postenī netiks meklēts, jo komandai trīs aizsargi jau ir - Gorkšs, Aiens Evats un Maikls Džeksons," pastāstīja Malnačs. "Džeksonam ir jau 34 gadi, un viņš ir sācis arī trenera funkcijas jaunatnes komandā. Daudz kas ir atkarīgs no spēlētāju formas, bet uzskatu, ka šī būs Kaspara zelta sezona."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu