Notiks Rīgas "Dinamo" modes skate /papildināta/ (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārā hokeja komanda ''Rīgas Dinamo" šoruden ir izvēlējusies sev cienīgu sadarbības partneri – universālveikalu ''Stockmann'', informē kluba preses dienests.

DINAMO RIGA un universālveikala ''''Stockmann'''' noslēgtais līgums šajā sezonā nodrošinās hokeja komandas spēlētājus, trenerus un personālu ar klasisko un ikdienas apģērbu, kā arī kvalitatīvu pārtiku aktīvajai ikdienai.

Ceturtdien, 17.septembrī, plkst 14:30 u/v ''''Stockmann'''' 2. stāva vīriešu apģērbu nodaļas telpās notiks preses konference, kuras laikā tiks paziņots par Stockmann un DINAMO RĪGA sadarbību. Konferences laikā notiks arī modes skate, kurā DINAMO RĪGA spēlētāji demonstrēs apģērbu – klasiskos kostīmus, kā arī ikdienas apģērbu.

Normunds Sējējs, Dinamo Rīga ģenerālmenedžeris: ''''Dinamo Rīga šobrīd ir populārākā sporta komanda Latvijā, un kluba spēlētājiem ir svarīgi labi izskatīties ne tikai hokeja laukumā, bet arī ikdienā. Esam ļoti gandarīti par noslēgto sadarbību ar universālveikalu ''''Stockmann'''', kas nodrošinās, lai komandas spēlētāji un personāls izskatītos eleganti svinīgos pasākumos un moderni ikdienā, kā arī apgādās Dinamo Rīga ar kvalitatīvu pārtiku. Katrs sadarbības partneris hokeja klubam Dinamo Rīga ir būtisks, un mēs esam ļoti priecīgi, ka ''''Stockmann'''' ir pievienojies mūsu atbalstītāju pulciņam.''''

Komandai tiek piedāvāti ''''Stockmann'''' stilistes Anastasijas Paškevičas izvēlēti ''''Stockmann'''' privāto zīmolu ''''Stockmann'''' 1862 klasiskie uzvalki, krekli un kaklasaites, kā arī Bodyguard un Caphorn ikdienas apģērbu jaunākās kolekcijas. Tāpat u/v ''''Stockmann'''' apņemas apgādāt komandu ar kvalitatīviem pārtikas produktiem no pārtikas nodaļas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu