Plisko izcīna 2. vietu bodibildinga sacensībās ''Saules taure''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jurijs Gucans

Pagājušās nedēļas nogalē - 23. oktobrī Lietuvas pilsētā Šauļos norisinājās gadskārtējās bodibildinga sacensības - "Saules taure", kuras, kā ierasts, pulcēja labākos Baltijas valstu sportistus.

Sacensībās piedalījās arī Latvijas sportists, ''X-POWER'' komandas pārstāvis Hermanis Plisko, kurš, startējot kategorijā Men’s Bodybuilding 85 kg+, iekļuva finālā un izcīnīja 2. vietu, piekāpjoties vien Lietuvas sportistam.

Plisko sezonas nozīmīgākais starts būs šīs nedēļas nogalē gaidāmajās sacensībās Anglijā, kur jau 60. reizi norisināsies prestižais ''MR. Universe'' turnīrs, uz kuru Plisko gatavo savu top formu un cer iekļūt finālā.

Uz ''MR. Universe'' turnīru ''X-POWER'' komandas sastāvā kopā ar Plisko dosies arī bodibildinga ''smagsvars'' Aivars Visockis, kurš pērn sasniedza līdz šim lielāko panākumu Latvijas bodibildinga vēsturē, kļūstot par ''Mr. UNIVERSE 2009''.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu