Pleinics noliedz Okorna atlaišanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oskars Cirsis, TVNET

Pēc basketbola kluba Ventspils prezidenta Aivara Lemberga kritiskajiem izteikumiem masu medijos par komandas sniegumu aizvadītajā sezonā valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics noliedzis to, ka galvenais treneris Gašpers Okorns jau ir atlaists no darba.

Pirmdien Lembergs masu medijos asi nokritizēja Okorna un kluba menedžmenta darbu, uzsverot kļūdas trenera izvēlē. Savukārt otrdien komandas oficiālajā mājaslapā publicētājā intervijā Okorns citēts: "Esmu laimīgs strādāt šeit, un grūti atstāt Ventspili - viss paliks manās atmiņās un sirdī." Līdz ar to medijos izraisījusies ažiotāža par galvenā trenera atlaišanu.

Kluba valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics sarunā skaidroja, ka publicētā intervija ar Okornu tapa četras vai piecas dienas iepriekš un tai nav nekādas saistības ar Lemberga izteikumiem. "Viņam kā kluba prezidentam ir tiesības uz savu viedokli, īpaši pēc salīdzinoši neveiksmīgās sezonas. Pats Okorns nemaz nezina prezidenta teikto."

Pleinics norāda, ka Okorns jau devies atvaļinājumā uz Slovēniju, bet lēmums par viņa palikšanu vai nepalikšanu galvenā trenera amatā tikšot pieņemts tuvākajā laikā, gan sīkāk neprecizējot.

Pagājušajā sezonā Ventspils ieņēma trešo vietu LBL turnīrā, SEB Baltijas Basketbola līgā iekļuva astotdaļfinālā, bet ULEB kausa izcīņas turnīrā iekļuva 1/16 finālā, kur zaudēja Bulgārijas klubam Lukoil Academic.

Jau iepriekš ziņots, ka pirms sezonas izvirzītie uzdevumi bija izcīnīt LBL titulu un iekļūt SEB BBL finālčetriniekā. Pašreizējais līgums ar Okornu paredzot, ka klubam ir tiesības pēc aizvadītās sezonas pārskatīt līgumu un plānu neizpildes gadījumā pieņemt lēmumu par tā laušanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu