Dezinformācija! Znaroks netrenēs čempionus! (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīga 2000

Laikraksta "Čas" rīcībā šodien ir nonācis kāda pagaidām anonīma Rīgas domes pārstāvja apgalvojums, ka par pieckārtējās Latvijas hokeja čempionvienības "Rīga 2000" vadītāju tikšot apstiprināts Latvijas valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks. "Rīga 2000" menedžeris Armands Simsons sarunā ar TVNET Sports šādu notikumu pavērsienu kategoriski noliedza.

"Rīga 2000" menedžeris Armands Simsons.
"Rīga 2000" menedžeris Armands Simsons. Foto: Rīga 2000

"Neviens no mūsu organizācijas nav runājis ar Znaroku un nav piedāvājis viņam jebkāda veida amatu mūsu klubā," - "Rīga 2000" menedžeris Armands Simsons šo ziņu nosauca par dezinformāciju.

Kā informē "Čas", pēc Rīgas domes pārstāvja sniegtās informācijas, ar Oļegu Znaroku jau esot panākta vienošanās un tuvākajā laikā viņš varētu stāties "Rīga 2000" komandas galvenā trenera amatā. Šobrīd notiekot Latvijas čempionvienības treneru štāba veidošana un uzaicinājumu pievienoties klubam esot saņēmis arī vārtsargu treneris Vitālijs Samoilovs.

"Pēc tam, kad kļuva zināms, ka komandas tomēr nestartēs Krievijas augstākajā līgā, jautājums par trenera maiņu vairs nav aktuāls," iespējamā darījuma neiespējamību ilustrē Simsons. "Izcīnot Latvijas čempionāta zelta medaļas, savu vietu pelnīti ir saglabājis līdzšinējais komandas vadītājs Normunds Sējējs."

Simsons apliecināja, ka arī Samoilovam nav tikusi piedāvāta trenera vieta klubā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu