Girgensonam seši spēka paņēmieni zaudējumā pret «Penguins»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas mačā naktī uz trešdienu piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» vienība, kas ar 4:5 pēcspēles metienos viesos (18 513 skatītāji klātienē) piekāpās Pitsburgas «Penguins».

22 gadus vecais Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 12 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā metienus pa vārtiem neizdarīja, bloķēja vienu sāncenšu mesto ripu, lika lietā sešus spēka paņēmienus, uzvarēja trijos no četriem iemetieniem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

«Sabres» rindās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izcēlās Zeks Bogosjans un Raiens O'Railijs, kurš tika nosaukts par mača trešo spožāko zvaigzni.

Pēcspēles metienos Bufalo komandas hokejisti nerealizēja abus «bullīšus», savukārt «Penguins» uzvaru nodrošināja Fila Kesela precīzais raidījums.

Girgensons šosezon piedalījies 66 regulārās sezonas spēlēs, kurās izcēlies ar sešiem vārtu guvumiem, 11 rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients ir -2.

Nākamo spēli Dena Bilsmā vadītā komanda aizvadīs naktī uz piektdienu (pēc Latvijas laika), kad savā laukumā tiksies ar Toronto «Maple Leafs» hokejistiem.

Piecas spēles līdz regulārās sezonas beigām turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā Bufalo «Sabres» vienība ieņem 14. pozīciju, zaudējot izredzes kvalificēties Stenlija kausa izcīņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu