Krievijas futbola federācija ir ļoti neapmierināta ar Kapello darbu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas Futbola federācijai (RFS) ļoti kritiski vērtē itāļu speciālista Fabio Kapello darbu pie Krievijas valstsvienības stūres.

RFS komitejas priekšsēdētājs Igors Ananskihs izteicies, ka izlases sniegums un Kapello darbs ir vērtējams kā neapmierinošs.

«Protams. Līdz šim parādītais rezultāts nav apmierinošs,» ITAR TASS citēts Ananskihs. «Priekš mūsu pieejamiem resursiem, pie trenera lielā atalgojuma un pieredzes - mēs gribam redzēt labāku sniegumu.»

2016.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā Krievija ar pieciem punktiem četros mačos ieņem trešo vietu G apakšgrupā. Pēdējā mačā sestdien Krievijas izlase ar 0:1 kapitulēja Austrijai.

«Par rezultātu atbildīgs būs Kapello. Viņš izvēlas taktiku un spēlētājus, Kapello darbā nejauksimies iekšā. Mums vienkārši ir jāsaņem rezultāts no viņa darba,» skaidroja RFS priekšsēdētājs.

Nākamo G apakšgrupas cīņu Krievija aizvadīs nākamā gada martā, spēkojoties ar Melnkalnes izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu