Kuksiks pievienojies BK «Jēkabpils»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Riga

Basketbola klubam «Jēkabpils» pievienojies Rihards Kuksiks, trešdien vēsta vienības mājas lapa.

«Sadarbība veidojās pārrunu rezultātā ilgstošā periodā. Tas ir pozitīvs moments kā priekš BK «Jēkabpils», tā arī priekš pilsētas, ka tāda līmeņa spēlētājs kā Rihards tiek piesaistīts komandai. Tas parāda, ka klubam ir tālejoši plāni, un katrā ziņā klubs sevi ir pietiekoši labi rekomendējis,» sacīja BK «Jēkabpils» galvenais treneris Edmunds Valeiko.

197 cm garais spēlētājs «Jēkabpils» komandā debitēs trešdienas Baltijas Basketbola līgas (BBL) mačā pret «Lietkabelis» vienību.

«Sadarbība ar Kuksiku ir vairākpakāpju, bet mēs ceram, ka viņš mūsu komandas sastāvā būs līdz sezonas beigām. Ir skaidrs, ka viņš ir spēlētājs, kurš tiecas uz augstāku līmeni,» skaidro Valeiko.

Pēdējā darba vieta Kuksikam bija «VEF Rīga» vienībā.

«Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) turnīrā Kuksiks 12 spēlēs guva vidēji 9,8 punktus un izcīnīja 2,7 atlēkušās bumbas, bet VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) turnīrā 8 mačos izcēlās ar 10,1 punktu.

LBL 2013./2014. gada sezonas finālsērijas piektajā spēlē pret BK «Ventspils» Kuksiks lauza kreiso roku. Gūtā trauma spēlētājam liedza augustā Latvijas izlases sastāvā piedalīties Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Kuksiks 2013. gadā kļuva par Ukrainas čempionu Kijevas «Budiveļņik» komandas rindās. Pēc ASV augstskolas «Arizona State University» absolvēšanas Kuksiks spēlēja Spānijas augstākās līgas (ACB) klubos «Valencia Basket» un Sansebastjanas «Lagun Aro».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu