Portugāles valstsvienība Mančestrā pārspēj Argentīnu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Portugāles nacionālā futbola komanda pārbaudes spēlē Mančestras «Old Trafford» stadionā otrdien ar 1:0 pieveica Pasaules kausa (PK) izcīņas finālisti Argentīnu.

Maču klātienē noskatījās 41 233 līdzjutēji.

Zīmīga spēle bija Portugāles izlases līderim Krištianu Ronaldu, kuram šī bija atgriešanās «Old Trafford» stadionā. Viņš no 2003. līdz 2009. gadam pārstāvēja Mančestras «United» vienību. Ronaldu kopš Anglijas kluba atstāšanas šī Mančestras stadionā bija vien otrā spēle.

Vienīgos vārtus otrā puslaika kompensācijas laikā guva Rafaels Žureiru, kam tas ir pirmais vārtu guvums valstsvienības sastāvā.

Citā pārbaudes spēlē pašreizējā Pasaules kausa īpašniece Vācija ar rezultātu 1:0 pieveica Spānijas izlasi. Vienīgos vārtus Vācijas komandā guva Tonijs Kross, kurš precīzi sita 89. minūtē.

Vēl vienā mačā Anglija ar rezultātu 3:1 izbraukumā apspēlēja Skotiju. Ar diviem vārtu guvumiem izcēlās uzbrucējs Veins Rūnijs, kuram šī bija 101. spēle izlases rindās.

Ar 46 vārtu guvumiem Rūnijs pakāpies uz trešo vietu izlasē visvairāk vārtu guvušo spēlētāju sarakstā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu