Ševčenko: ar vienu kāju jau Milānā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Visticamāk, jau tuvākajā laikā itāliešu futbola grandā "AC Milan" pēc vienas sezonas prombūtnes atgriezīsies pazīstamais ukraiņu uzbrucējs Andrijs Ševčenko, atsaucoties uz kluba īpašnieku Silvio Berluskoni, vēsta itāliešu masu mediji.

30 gadus vecais uzbrucējs pagājušajā vasarā pārgāja uz Anglijas klubu "Chelsea", taču tajā tā arī nespēja nostiprināties.

Andrijs Ševčenko vēl "AC Milan" rindās...
Andrijs Ševčenko vēl "AC Milan" rindās... Foto: EPA/AFI

"Nesen runāju ar ["AC Milan" viceprezidentu Adriano] Galjāni, un tad par 80% izskatījās, ka darījums tiks noslēgts. Ja situācija būtu mainījusies, Galjāni pilnīgi noteikti mani par to būtu informējis," laikrakstam "Gazzetta dello Sport" teica Berluskoni. "Ševa arī vēlas atgriezties, bet viņa algas jautājums nebūs problēma. Viņš saņems tikpat, cik visi labākie spēlētāji."

"Pēc tam vajadzēs tikai vienoties ar "Chelsea" pār pārejas summu. Domāju, ka Ševčenko ir ideāls kandidāts, lai noslēgtu mūsu uzbrukuma līnijas komplektēšanu," uzskata Berluskoni.

... un jau Londonas "Chelsea" uzbrukuma smailē.
... un jau Londonas "Chelsea" uzbrukuma smailē. Foto: EPA/AFI

"Man patīk Eto, viņš ir jauns, taču priekšroku dodu Ševčenko. Esmu romantiķis, un Ševčenko man ir kā dēls un mēs kopā esam daudz ko piedzīvojuši," piebilst Berluskoni.

Ševčenko "AC Milan" rindās spēlēja kopš 1999. gada, kad pārgāja uz to no Kijevas "Dinamo".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu