"GE Money Streetball" - pieteikšanās sākusies

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien ir sākusies pieteikšanās tradīcijām bagātākajā ielu basketbola turnīrā "GE Money Streetball 2008", kas vienlaikus ir arī Latvijas Republikas atklātais čempionāts. Pirmais posms jau 31. maijā Jelgavā.

"GE Money Bank" Komunikāciju daļas vadītāja Nora Grase uzsver: "Man ir prieks jau trešo gadu atbalstīt tik aktīvu, enerģisku un optimistisku pasākumu kā strītbols, jo tādi esam arī mēs – uzņēmums un darbinieki – aktīvi un enerģiski. Būtiski ir arī tas, ka šis pasākumam ir pozitīva atmosfēra un tas ir interesants ne tikai sportot gribētājiem, bet arī ģimenēm, kas var just līdzi ikvienam dalībniekam – saviem radiniekiem un draugiem."

Ielu basketbola Streetball sacensību pirmsākumi Latvijā meklējami deviņdesmito gadu sākumā, kad plašu popularitāti izpelnījās tajā laikā organizētais Adidas Streetball, ko vēl tagad daudzi atceras, kā vienu no masveidīgākajiem basketbola notikumiem Latvijā. Tagad Streetball no vienas dienas pasākuma ir pāraudzis par visas vasaras Latviju aptverošu gaidītu, kvalitatīvu notikumu - "GE Money Streetball".

Arī šogad "GE Money Streetball" turnīra organizatori katra posmā apmeklētājiem sniegs ne tikai iespēju būt par lieciniekiem bezkompromisu cīņām, bet arī baudīt dažādas kultūras un izklaides aktivitātes. Katrā ielu basketbola posmā būs atraktīvas karsējmeitenes, moderni deju paraugdemonstrējumi, šovi un konkursi ar basketbola elementiem, aktīvs pasākuma vadītājs, DJ, izklaides bērniem un negaidīti, īpaši pārsteigumi, kā arī vērtīgas balvas.

Katrā posmā šogad tiks organizēta arī aizraujoša paraugspēle, kurā tiks aicināti piedalīties sabiedrībā pazīstami cilvēki un mediju pārstāvji.

Šogad pasākuma aktualitātēm būs iespēja sekot līdzi interneta portālos "www.draugiem.lv", "www.easyget.lv" un "www.esports.lv", kur speciālās sadaļās būs publicēts visaptveroša informācija, bilžu galerijas un jaunumi.

Pēc katra posma LTV7 būs iespēja skatīt "GE Money Streetball" TV apskatus (pirmdienās 17.30, otrdienās 12.30, kā arī visaptverošu informāciju lasīt žurnālos "Kas Jauns", "Sports" un "Sīrups".

Pagājušajā strītbola sezonā skatītāju un dalībnieku rindās bija vērojami arī citu sporta veidu pārstāvji – hokejisti Raitis Ivanāns, Jēkabs Rēdlihs, volejbolists Valters Ramma, bobslejists Normunds Kotāns, kā arī citi. Tas pierāda ielu basketbola interesi un atraktivitāti arī citu sportistu acīs!

Šogad arī turpinām pagājušajā gadā aizsākto tradīciju ar profesionālo basketbola klubu piedalīšanos. Katrā no pilsētām, kurā notiek "GE Money Streetball", pasākumā aktīvi piedalīsies ņems konkrētās pilsētas profesionālais basketbola klubs. Atgādināsim, ka 2007. gadā "GE Money Streetball" aktivitātēs iesaistījās "BK Ventspils" ar direktoru Ralfu Pleinicu un galveno treneri Gašperu Okornu, "BK Valmiera" ar direktoru Jāni Kļaviņu un treneri Ainaru Bagatski, Rīgas ASK ar Ģirtu Kalniņu un Uģi Viļumu un Rīgas VEF ar Valdi Valteru priekšgalā. Par īpašu pārsteigumu iepriekšējos gados bija parūpējies arī "Barons/LMT" komanda, kas visiem dalībniekiem dāvāja abonementus uz basketbola spēlēm. Savu atbalstu vienmēr ir sniegusi arī Latvijas Basketbola Savienība.

Šogad savu atbalstu ielu basketbolam ir izteikušas Ventspils, Jelgavas, Salacgrīvas, Valmieras un Jūrmalas pašvaldības. Kā īpaši viesi ielu basketbola dalībnieki tiks uzņemti TELE2 Baltic Beach Party laikā Liepājā. Par sezonas noslēguma veiksmīgu izdošanos rūpēsies iepirkumu centrs Olympia, pie kura jau no šīs sestdienas būs izvietoti divi basketbola treniņu grozi.

"GE Money Streetball 2008 "gada posmu laiki:

Jelgava – 31. maijs, pulksten 11:00 pie Jelgavas Ledus halles, Jūrmala – 7. jūnijs, pulksten 11:00 Dzintaru pludmalē, Salacgrīva – 12. jūlijs pulksten 12:00, Zvejnieksvētku laikā, Liepāja – 26. jūlijs pulksten 11:00, TELE2 Baltic Beach Party, Valmiera – 2. augusts – pulksten 11:00, Ventspils – 9. augusts pulksten 11:00, Ventspils akvaparks, Rīga – 23. augusts i/c Olympia pulksten 11:00.

Pieteikties uz aktuālo "GE Money Streetball" posmu iespējams no 21. maija Nike Citysport veikalā, Rīgā, Blaumaņa ielā 17 vai arī "www.streetball.lv" interneta mājas lapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu