Vecrīgā tiks atklāts "Audi Le Mans Lounge"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada 16. un 17. jūnijā nelielā Francijas pilsētiņa Lemāna jau 75. reizi nokļūs pasaules uzmanības centrā. Visi elitāra autosporta un laba šova cienītāji sekos līdzi pasaulē sarežģītākajām autosacīkstēm - Le Mans 24 stundu automaratonam. Veselu diennakti pilotiem un tehnikai būs jāiztur mežonīgas pārslodzes gandrīz 5000 km garumā.

"Audi" Le Mans sacīkstēs ir uzvarējis jau sešas reizes. Pagājušajā gadā "Audi" sensacionāli kļuva par pirmo autoražotāju, kura "R10 TDI" triumfēja Le Mans 24 h autosacīkstēs ar dīzeļa motoru - visspēcīgāko dīzeļdzinēju, kāds jebkad radīts sporta auto. Tas ir vēl viens apliecinājums "Audi" devīzei: radīt spēcīgus un progresīvus automobiļus.

Arī šogad Le Mans sacīkstēs par uzvaru cīnīsies elitārāko superauto ražotāji - "Lamborghini", "Ferrari", "Porsche", "Aston Martin" un, protams, arī "Audi", izaicinot savus konkurentus ātrumā un, pats galvenais, izturībā.

Pirmo reizi kopš trīskāršās uzvaras 2002. gadā "Audi" 24 stundu sacensībās atkal startēs ar trim rūpnīcas automobiļiem. Klasiskajās izturības sacensībās ar trešo "Audi R10 TDI" brauks DTM sacensību piloti Lukass Lūrs, Aleksandrs Premā un Maiks Rokenfellers. Savukārt pirmos divus "Audi R10 TDI" vadīs Franka Bielas, Emanuela Pirro, Marko Vernera un Dindo Kapello, Toma Kristensena, Alana Makniša pilotu trijotnes.

"Audi" importētāja Latvijā un Lietuvā - "Moller Auto Baltic" - mārketinga menedžere Jana Magone: ""Audi" sasniegumi autosportā ir svarīgi gan pašai kompānijai, gan cilvēkiem, kuri Audi lieto ikdienā. Tūkstošiem "Audi" markas cienītāju visā Latvijā seko līdzi "Audi" panākumiem sacensību trasēs, un tieši Le Mans sacensību diena ir tā, kas liek aizturēt elpu uz veselu diennakti, jo šīs ir gada grūtākās un vienlaikus arī prestižākās sacensības, kas pierāda, ko spēj izturēt "Audi" spēkrati. Aicinām visus autosporta cienītājus, īpaši "Audi" braucējus, apmeklēt "Audi Le Mans Lounge" Vecrīgā un kopā just līdzi "Audi" trīs ekipāžām sacensību trasē."

"Audi Le Mans Lounge" tiks atklāts 16.jūnijā "B-Bārs" restorānā Doma laukumā 2, kur visi interesenti varēs vērot Le Mans 24 h sacensības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu