Rouzija: Zaudējums Holmsai ir labākais, kas ar mani noticis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Bijusī pasaules čempione UFC vieglākajā svara kategorijā Ronda Rouzija (12-1) atzīst, ka zaudējums cīņā ar Holiju Holmsu viņai bija nepieciešams sava snieguma turpmākai uzlabošanai.

«Neveiksme nav pasaules gals, bet sākums labai mācībai,» portālā ufc.com citēta Rouzija. «Tam ar mani bija jānotiek, lai varētu gūt kaut kādu mācību.»

29 gadus vecā amerikāņu cīkstone 9. jūlijā Lasvegasā plānoja piedalīties UFC 200 cīņu pasākumā, taču nolēma savu dalību atsaukt, vēloties ilgāk atkopties pēc pagājušā gada novembrī piedzīvotās sakāves otrajā raundā pret Holmsu.

«Ticu, ka šādas lietas notiek ne bez iemesla. Divos, piecos vai desmit gados redzēsim, ka tā ir labākā lieta, kas ar mani jebkad notikusi,» izteicās Rozija, kura šogad plāno tikties ringā ar jauno UFC čempionu Mišu Teitu (18-5).

«Esmu ļoti pārliecināta par saviem spēkiem,» intervijā «maxim.com» sacīja Teita. «Visiem jau sen teicu, ka Ronda Rouzija nav neuzveicama sieviete, un tad Holja Holmsa to apliecināja, nonesot viņai galvu. Teicu: redzējāt? Viņa ir tikai cilvēks.»

Rouzija ar Teitu līdz šim tikusies divas reizes, abās cīņās gūstot virsroku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu