Gudļevskis: Gribu noķert momentu, kad izbaudu spēli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis otro sezonu pavada Amerikas hokeja līgas (AHL) komandā Sirakjūsas «Crunch», laužot ceļu uz pasaules hokeja meku Nacionālo hokeja līgu (NHL). Viņu apmeklēja LTV raidījums «Sporta studija», kam 22 gadus vecais vārtsargs pastāstīja par hokeju AHL, dzīvi Amerikā un viņa ikdienu.

«Gribu kļūt stabils vārtsargs,» teica Aizkrauklē dzimušais hokejists. «Gribu noķert momentu, kad izbaudu spēli, un gribu to izbaudīt visas karjeras garumā. Strādāju, lai tas notiktu, lai jebkad justos tur komfortabli. Tad pa īstam var izbaudīt hokeju.»

Šosezon Gudļevskis piedalījies 8 AHL čempionāta spēlēs, savos vārtos vidēji ielaižot 2,69 ripas, atvairot 90,5% pretinieku metienu.

«Vienā iemetienā pie maniem vārtiem skatījos uz spēlētāju nūjas satvērieniem un emblēmām. Toreiz man bija sajūta, ka es spēlēju «Xbox» (smejas). Nopietni? Es esmu šeit,» momentu no savas pirmās spēles NHL atceras Gudļevskis. «Tas bija skaisti. Ja godīgi, vienmēr biju pārliecināts, ka uzspēlēšu vienu spēli NHL.»

«Par naudu sāc domāt, kad ir pēdējais līguma gads, tam pievērš uzmanību. Man uz vēl vienu gadu ir līgums, un es par to neuztraucos,» sacīja Gudļevskis. «Līdz kontraktam jebkurā gadījumā ir jāizaug, ir jāiegulda darbs līdz 25-26 gadiem, tamdēļ nav vēl tas laiks, lai uztrauktos.»

Viņu uztrauc personīgais progress, lai tas augtu ar katru gadu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu