Jaunā elpa "Viesturu" golfa laukumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien svinīgi tiks atklāta rekonstruētā golfa laukuma "Viesturi" kluba māja. Tā jaunais īpašnieks Igors Mališkovs ir izveidojis "Country Grill" restorānu, kā arī vairākas izsmalcinātas telpas kluba biedriem un viņu viesiem.

Krievijas uzņēmējs, Maskavas golfa kluba prezidents Mališkovs "Viesturus" īpašumā pārņēma 2006. gada nogalē, un kopš tā laika vērienīga pārbūve tiek īstenota gan kluba mājā, gan pirmajā Latvijas golfa laukumā.

Rekonstruētās kluba mājas otrajā stāvā izveidota vīnotēka - speciāla istaba kā pagrabs ar pareizu temperatūru vīniem, kā arī cigāru noliktava, kur glabājas smalki cigāri un viskiji, konjaki u.c. Otrajā stāvā ir izveidota arī eleganta pārrunu telpa un atsevišķs restorāns golfa kluba biedriem.

Pirmajā stāvā izveidots restorāns "Country Grill", kurā apmeklētāji varēs redzēt kā pavārs grilē gaļu un zivis vai lielā katlā vāra plovu utt. Top arī liels akvārijs, kur būs iespējams izvēlēties savu zivi un to uzcept vai uzgrilēt.

Kluba mājas apmeklētāju ērtībām izbūvēta arī plaša terase, kur siltajā laikā tiks izvietots āra restorāns.

"Viesturi" direktore Sandra Opite stāsta, ka rekonstrukcija veikta ne tikai, lai uzlabotu vidi golfa spēlētājiem, bet arī tāpēc, lai golfa laukums "Viesturi" kļūtu par interesantu objektu arī tiem, kas vēlas ieturēt maltīti pie dabas netālu no Rīgas centra. "Tāpat golfa kluba māja ir ļoti piemērota semināriem, sapulcēm un dažādiem korporatīvajiem pasākumiem," uzskata Opite.

17. jūnijā, svinīgās atklāšanas laikā golfa laukumā ieplānoti vairāki pasākumi, tostarp Līgo labdarības golfa turnīrs. Spēlētājiem cīņā par labāku rezultātu būs iespēja par 10 latiem nopirkt iespēju atkārtot neizdevušos sitienu, bet visus šādā veidā iegūtos līdzekļus ziedos Mārupes meitenei Anitai Grahoļskai, lai palīdzētu iegūt nepieciešamo digitālo dzirdes aparātu. Sacensību sākums plkst. 10.00, un tiks izspēlētas 9 bedrītes.

"Viesturos" ciemosies daudzas sabiedrībā labi zināmas personas gan no Latvijas biznesa un politikas, gan sporta aprindām. Viesu ierašanās gaidāma no plkst. 12, un arī viņiem būs sagādātas dažādas golfiskas izklaides – iespēja iepazīt golfu treniņlaukumā un sacensties ripināšanas miniturnīrā uz grīna.

Ar līgodziesmām gaidāmos Saulgriežus ieskandēs folkloras ansambļi, bet vēlāk vakara gaitā visus koncertā priecēs Jānis Stībelis un rokenrola grupa "Keksi". Golfa spēlētāju un vakara viesu izsalkuma remdēšanā visaugstāko kulināro meistarību gatavojas rādīt "Country Grill" pavāri.

Tuvāko gadu laikā "Viesturos" plānots uzbūvēt jaunu 18 bedrīšu laukumu, pie kura iecerēts izvietot arī viesnīcu un citus svarīgus tūrisma infrastruktūras objektus. Lai golferiem jaunā laukuma projektēšanas un būvēšanas laikā nebūtu jāatsakās no iemīļotās spēles, nozīmīgas investīcijas ir ieguldītas arī esošā deviņu bedrīšu laukuma uzlabošanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu