Olimpiskajā dienā piedalīsies olimpieši Samoilovs un Pļaviņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: f64 Photo agency

12. septembrī Olimpiskajā dienā Rīgas Olimpiskajā sporta centrā varēsiet satikt pludmales volejbolistus, olimpiešus Aleksandru Samoilovu un Mārtiņu Pļaviņu. Sportisti sniegs paraugdemonstrējumus, mācīs, stāstīs un organizēs konkursus pludmales volejbolā.

Reģistrēšanās notiks Rīgas Olimpiskā centra foajē. Uz šo bezmaksas pasākumu tiek aicināts katrs un jo īpaši - vecāki ar bērniem un jaunieši. Olimpisko dienu organizē Latvijas Olimpiskā komiteja, Rīgas Olimpiskais sporta centrs un Olimpisko sacensību aģentūra sadarbībā ar sporta klubiem un federācijām.

Aktivitātes nodrošinās džudo klubs „Lido”, florbola klubs „Rīga”, kalnu slēpošanas klubi „Reflex” un „Rīgas favorīts”, skrituļslidošanas klubs „Asi”, Bērnu futbola attīstības centrs, „Swedbank” jaunatnes basketbola līga, Rīgas golfa skola, Rīgas skolēnu pils badmintona sekcija, Latvijas Volejbola federācija, kā arī pieredzējušu fizioterapeitu komanda demonstrēs dažādus vingrinājumus, atbildēs uz jautājumiem un konsultēs interesentus par pamatnosacījumiem pareizai, veiksmīgai un rezultatīvai sportošanai.

Piedaloties sportiskās atrakcijās un aktivitātēs, varēsiet arī iegūt informāciju par iespējām nodarboties ar attiecīgo sporta veidu Rīgā un Latvijā.

Liels paldies par pasākuma atbalstīšanu ģenerālsponsoram Latvijas Mobilais Telefons, kā arī sponsoriem Swedbank, Venstpils Nafta, Latvijas Gāze un Latvijas Valsts Meži, kā arī visām sporta organizācijām un entuziastiem.

Varbūt piedzīvotais iedvesmos kādu nākotnē kļūt par nopietnu sportistu vai pamudinās savu brīvo laiku pavadīt aktīvi. Varbūt šī sportiskā un olimpiskā gaisotnē pavadītā diena kļūs par interesantu piedzīvojumu. Varbūt tā radīs tevī pārliecību par veselīga dzīvesveida nepieciešamību.

Dienas norise: 9:30 – 10:45 reģistrēšanās 10:45 iesildīšanās 11:00 aktivitātes Dalība pasākumā ērtā apģērbā, kas ļauj brīvi kustēties (sportiskās aktivitātes notiks gan telpās, gan brīvā dabā) Pasākums ir bezmaksas un pieejams visiem.

Ģimenes, kas būs izmēģinājušas savus spēkus visvairāk sporta veidos, gaida pārsteiguma balvas no Latvijas Olimpiskās komitejas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu