Karlsons: De Graafschap savu piedāvājumu ir izteikuši

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Latvijas futbolists Ģirts Karlsons, kurš pagājušās sezonas beigās pārstāvēja Nīderlandes klubu De Graafschap, intervijā portālam liepājniekiem.lv izteicies, ka viņam piedāvāts pagarināt līgumu.

Tomēr futbolists uzsvēra, ka tagad lēmums pagarināt līgumu vai ne ir atkarīgs no viņa, jo piedāvājumus esot izteikušas arī citas komandas.

"Viņi gribētu mani paturēt, bet nezinu, vai izdosies vienoties par finansiālo pusi, jo Nīderlande nav tā valsts, kur futbolists leģionārs var dzīvot zaļi, īpaši, ja neesi spices komandā. Ir lieli nodokļi, par visu ir jāmaksā - atvelk par māju, par mašīnu, ko izmanto, un beigās skaties - nesanāk īsti tas, uz ko biji cerējis," citēts Karlsons.

"Ja palieku komandā, tad man jābūt Nīderlandē jūlija vidū. Taču man ir jādod atbilde līdz maija beigām."

Karlsons uz komandu pārgāja gada sākumā un spēja iekarot vietu pamatsastāvā, tomēr marta beigās guva traumu un pēc tās izārstēšanas galvenās komandas sastāvā laukumā izgāja vairs tikai vienā, sezonas pēdējā spēlē, kad nospēlēja sešas minūtes.

"Biju ticis pamatsastāvā, un bija arī treneru uzticība, sāku spēlēt, bet tad sākās problēmas ar kājām. Iekaisa un nedienas ievilkās… Gandrīz mēnesi vispār netrenējos. Bija atkal jāsāk sevi pierādīt, lai tiktu atpakaļ sastāvā. Izlaida pēdējā mačā. Ar to īsti neesmu apmierināts, jo uzskatu, ka jau kādu laiku pirms tam nebūt nebiju slikts un varēju spēlēt. Bet tā bija treneru izvēle," teic uzbrucējs.

Jau ziņots, ka 11 regulārās sezonas pēdējās sacensību spēļu kārtās, kopš Karlsons februāra sākumā noslēdza līgumu ar komandu, De Graafschap spēja izcīnīt tikai trīs punktus un tai nācās cīnīties par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā. Tomēr latvieša klubs sekmīgi pārvarēja divas kārtas un vietu spēcīgāko komandu vidū saglabāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu